Európában közép- és hosszú távon a biztonsági kockázat romlására, az "iszlám vallási alapú terrorizmus" mindennapok részévé válására kell számítani, ami miatt elengedhetetlen a titkosszolgálatok, rendvédelmi szervek megerősítése – mondta Horváth József biztonságpolitikai és titkosszolgálati szakértő kedden, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

A szakértő kifejtette, terrorcselekményt az ezzel a feladattal megbízott, Közel-Keletről érkezők mellett olyan, akár másod-, harmadgenerációs bevándorlók is elkövethetnek, akik az iszlám radikalizmusban találják meg önkifejezési módjukat a társadalom szélére sodródást követően. 

Horváth József közölte: a francia hatóságok a közelmúltban elmulasztották megszűrni azokat, akiket a calais-i illegális menekülttábor felszámolása után szétszórtak az ország területén, ami pedig fokozott biztonsági kockázatot jelent Franciaországban.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
@namihami: Első Orbán-kormány idején a Nemzetbiztonsági Hivatal egyik vezetője , utána az UD Zrt. vezetője volt. A második Orbán-kormány ismét visszahozta állami területre, a katonai elhárítás helyettes vezetőjeként. Szóval nem kell ide teszt, elég fideszközelinek lenni ahhoz, hogy a fidesztévében szakértsen szinte menetrendszerűen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Zeta
Ezt ,már a Királyi tv- több szakértő,többször elmondta, sulykolta, hogy meg ne nyugodjanak az emberek. Tűzben kell tartani 3. 3millió embert, nem csak úgy ugráltatni.
glorianna
Már bocsánat, de ez nem szakértő, hanem szamár! Felesleges rettegtetni a Marinéniket és Pistabácsikat Bivalyröcsöge-Alsón.
namihami
Valami érthetetlen véletlen folytán az MTv1-be vagy a Tv2-be mindig az ilyen ""szakértők"" vannak behívatva és ott jellegzetes szakértelmükkel szakértenek.
Vajon ezek előzetes teszteket kell, hogy írjanak vagy van erre számukra egy külön képezde? És mindezt mennyiért?
Szókrakész
"a francia hatóságok a közelmúltban elmulasztották megszűrni azokat, akiket a calais-i illegális menekülttábor felszámolása után szétszórtak az ország területén, ami pedig fokozott biztonsági kockázatot jelent Franciaországban."

Egy részüket már átpasszolták a németekhez.

És ilyeneket akarnak szétteríteni Európában?!?!?!
cs.n.
@namihami: Első Orbán-kormány idején a Nemzetbiztonsági Hivatal egyik vezetője , utána az UD Zrt. vezetője volt. A második Orbán-kormány ismét visszahozta állami területre, a katonai elhárítás helyettes vezetőjeként. Szóval nem kell ide teszt, elég fideszközelinek lenni ahhoz, hogy a fidesztévében szakértsen szinte menetrendszerűen.
krumpli
Ez Alap már most le kellene zárni a határt, német, osztrák menekültek elől.. Jaa nem elég lesz tíz év múlva.. De bekövetkezik.
quadrocopter
@cs.n.: Szóval akkor szakterülete a törvénytelen lehallgatás és megfigyelés! Nem az ellenzékre kellene tolni az AvH emberkéit és akkor lenne elég ember!
" Pharaon professzor" sem azért ülepedett le nálunk, mert nem volt ember az ellenőrzésére!
human
Az Isis megjelenése és propagandája csak bővítette a terrorizmussal az arra fogékony idióták eszköztárát. A szélsőséges csoportok gyakran terrorizmussal próbálták kiharcolni saját igazukat. Így volt ez Európában az ETA, IRA, Breivik esetében is. Várhatóan az ISIS bukása előtt még lehetnek akciók, de amint elnémul a propaganda csökken a terrorveszély is. Ehhez persze keletet stabilizálni kell.
1magyar
A fegyvergyártó lobbi érdekei mindent felülmúltak a bolygón.
micfild
@glorianna: Feleleges??? biztos vagy benne??
de hiszen azt is melléteszik, hogy csak orbánc tudja megvédeni az országot a migráncsterroristák ellen. és bivalyröcsöge- alsón marinénik és pistabácsik orbáncra fognak szavazni mert azt hiszik meg lesznek védve a migráncsterroristáktól. az a baj hogy marinénikkel és pistabácsikkal telis- tele az ország... és mivel kevéske nyugdijuk van csak fideSStévét néznek és elhiszik amit ott mondanak neki. és mivel sokszor mondják el hogy migráncsterroristák.. hát félnek.
papa.49
Szakértő???= szagértő, ahol közzétette az elméletét az már mutatja azt is mi a véleménye!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.