A Magyar Nemzet szúrta ki, hogy az ArabianBusiness.com nevű oldalon, PR-cikkben, Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozatára hivatkozva arról tájékoztatják az érdeklődőket, hogy 

A magyar letelepedési kötvény él és jól van.”

A fizetett cikkben azt írják, Orbán szerint még nem döntöttek arról, hogy megszüntetik a letelepedési kötvényeket az alkotmánymódosításról szóló november 8-i szavazás után.

Felidézik a miniszterelnök szokásos, pénteki rádióinterjúját, amelyben kitértek a Jobbik feltételeire is. Vonáék ugyanis csak akkor szavazzák meg az alkotmánymódosítást, ha a kormány megszünteti a letelepedési kötvényt. Orbán Viktor szerint a Jobbik ajánlatát nem tudják elfogadni, de ettől függetlenül már zajlik az ország finanszírozásának, így többek között a letelepedési kötvényeknek a felülvizsgálata.

A PR-cikket a 30 országban letelepedési kötvényekkel üzletelő Arton Capital rendelhetette meg.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
csak nem vette komolyan bárki is, hogy kapásból megszüntetik a kötvényeket? Jön a karácsony, kell a pénz ajándékokra!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Orbán nem fog lemondani egy olyan pénzforrásról, amit el lehet lopni.
kisrigó
@szaboria1: Szerintem se fognak erről a jó kis "pízecskéről" lemondani! Remélem Vona lesz olyan tökös gyerek, hogy tartja a szavát a feltételeket illetően. Valahogy olyan egyezséget kellene kiharcolni, hogy más néven, más szabályok szerint se hozhassák vissza! Persze, ha csak politikai hasznot akar Vona, akkor megelégszik egyszerű visszavonással.
aremy
@bakegya: amikor igazat mond akkor nem hazudik mert igazat még nem mondott.
bakegya
@aremy: hát ja...erről az jut eszembe-a cigánynak a kezébe adnak egy listát az ellopott holmi felsorolásával-minden válasz darabra...NINCS,NINCS-ÉS NINCS NÁLAM!
aremy
@bakegya: nagyon jóó de ez nem olyan orbános.
bakegya
@aremy: a "nincs az országban Pharaon nevü..."benyögésükre értettem Ez a "nincs" fogalom,se nem tagadás,se nem igenlés ...ez egy furmányos hárító kifejezése a kívülmaradásnak az eseményeken és történéseken és ehhez narancstálibék nagyon értenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.