Először mi sem értettük, miért építenek egy több szintes kilátót a Tisza-tó mellé. Most kiderült, hogy a helyi polgármester is megkapta a részét a projektből. Elég csak ránézni a tiszafüredi kerékpáros kilátóra, ha meg akarjuk érteni, hogyan lehet a leggyorsabban elégetni az egymilliárd forintot: Komplex kerékpáros turisztikai fejlesztés címén sikerült uniós pénzből a város szélére építeni egy olyan kerékpáros kilátót a Tisza-tó mellé, amiről nemhogy a tavat nem lehet látni, de a nyáron egy időre még a bringásokat is letiltották a felhajtóról a balesetveszély miatt. Mikor ott jártunk, mi sem értettük, miért siklik félre egy projekt olyankor is, ha ömlik bele az uniós pénz. Most a cégadatokból kiderült, hogy annyira még ezt a projektet sem lehetett elrontani, hogy végül a fideszes vezetés ne járjon jól.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Na, az ilyen aljasságokat kell Brüsszel elé terjeszteni, hogy "Brüsszel is megértse" hova tűnnek el az uniós adózók milliárdjai és miért nem megyünk egyről a kettőre az idetolt milliárdok ellenére sem!
RonaGyuri
Csak az igazi poén maradt le

Nem a főtörténetből, csak az egyik érintettről

A 444.hu „A legnagyobb pazarlásnál látszik a legjobban, hogyan csorgatják vissza az uniós pénzt” címmel csodálkozik rá az iparosított lenyúlás újabb példájára. Ahogy írja: „hogyan lehet a leggyorsabban elégetni az egymilliárd forintot”.
A teljesen felesleges és értelmetlen „beruházás” mit tesz isten „Az Orbán Viktorral közeli kapcsolatot ápoló Kékessy-család érdekköreibe” tarozó telken valósult meg. A cikk szerzője szükségét érezte, hogy ezt a közelséget pontosítsa. „Lévai Anikó tulajdonostársa volt a SzárhegyDűlő-Sárazsadány Kft.-ben, majd 2009-ben ő vette meg Lévai sárazsadányi szőlőit.” írja. Csakhogy ebből a poén hiányzik. Ugyanis nem megvette, hanem albartelezte. Ugyanis „csomagban” vette meg mintegy 20millával olcsóbban az értékénél és együtt vette meg Orbán Haris közbéli lakásával. Igen pontosan 20millával többért, mint amennyit ért. Hogy mi ebben a poén: a lakáseladás után nem kellett adót fizetni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.