Amerika érdekeivel nem ellentétes, ha Európába hirtelen több millió bevándorló érkezik háború tépázta térségekből. “Miközben persze az ő érdekeikkel ez nem ellentétes, azért kíváncsi lennék, hogy ha valaki vízum nélkül be akar jutni az Egyesült Államokba, sikerülne-e élve. Aligha” – mondta Orbán Viktor, megjegyezve, hogy ha Magyarország a felét megtenné annak, amit az Egyesült Államok tesz – ahol kerítést, falakat építenek és “tűzparancs van” -, akkor “a keresztvizet is leszednék rólunk”.

Forrás: adatlistazo.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Orbán már csak tudja. Hogy is volt ez a navos Ildikóval és a többiekkel? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@eugen4402: A szép, új világ lehet, hogy jobb lenne már. Mert az emberek, állatok kínzása nem jó opció.Bármely fajtája legyen, éhezés,verés, stb.
eugen4402
@1magyar: Próbáltam megkeresni a bajok gyökerét, lehet, hogy rossz felé keresgéltem, de szerintem a Teremtő elkövetett egy hangyányi gyártási hibát: szabad akarattal ruházta fel az ember - nevű konstrukciót...
Már a prototípusnál ("Ádám-modell") és később se korrigálta, ezért a nullszéria is így lett legyártva, és mind a mai napig így folyik a sorozatgyártás. Talán esedékes lenne egy frissítés...
1magyar
@eugen4402: Látom te számítógépes szakember lehetsz.
Szókrakész
@eugen4402: "a Teremtő elkövetett egy hangyányi gyártási hibát: szabad akarattal ruházta fel az ember - nevű konstrukciót..."

Szerintem a teremtő még így is kegyes volt hozzánk.
Most képzeld el, ha 32 fallosszal és egy foggal születnének a férfiak.
Abból micsoda káosz lenne?!?!?!
Szókrakész
@eugen4402: "Teremtő elkövetett egy hangyányi gyártási hibát: szabad akarattal ruházta fel az ember - nevű konstrukciót..."

Szerintem nem a Teremtő által adományozott szabad akarattal van a baj, hanem ahogy belénk programozta.

A baj, hogy a szabad akaratot nem a központi vezérlőbe programozta, hanem a testrészekbe külön-külön önálló modulokat alkotott.

Férfiaknál fiatalon a nemi szervek "önjáróak", a nőknél, főleg anyósoknál kortól függetlenül a száj, idős korban pedig unisex verzióban a vizelet visszatartó izomzat, stb válik "szabadakaratossá".
eugen4402
Már látom, rossz lóra tettem. Semmi gond nincs a szabad akarattal, mert
T. @Szókrakész: válaszaitól betegre röhögtem magam. Én könnyelműen beírtam egy hevenyészett ál-bölcseletet, Te meg alapos elemzésnek vetetted alá, és gonosz következtetéseket vontál le. Már kezdek kételkedni a záróizmaimban...
@1magyar: Sajnos nem. Abszolút analfabéta vagyok ezen a téren. Kisunokám kérdezte, hogy nekem hányas jegyem volt informatikából? Mondtam, hogy akkoriban ilyen tantárgy még nem létezett. Nem tudja elképzelni a gyerek, hogy miféle iskola volt az, ahol nem voltak számítógépek...:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.