Csaknem 682 millió forintba került az adófizetőknek a népszavazási kampány miniszterelnöki leveleinek kiküldése, a gyártási költségekre pedig majdnem 30 millió forint ment el – derült ki azokból a szerződésekből, amelyeket a Magyar Nemzet közérdekűadat-igénylésére adott ki a Rogán Antal miniszter által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda.

A cikkből kiderül: a kormány a népszavazási kampányban 8,1 millió „nemzeti konzultációs levelet” küldött ki, további 500 ezer levelet azoknak a magyaroknak postáztak, akiknek külföldi lakcímük van. Ezenkívül 4,2 millió háztartásba juttatták el a húszoldalas, kék színű tájékoztatófüzeteket.

Ez még mindig bagatel összeg ahhoz a 12-13 milliárdhoz képest, amit az érvénytelen kvótanépszavazási kampányra költöttek el.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
ILYENKOR OLYAN MÉRGES VAGYOK EZT A PÉNZT MÁSRA KELLETT VOLNA ELKÖLTENI. A levelek zöme felbontatlanul landolt a kukákba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
orsos levéllel szemetel...mi zemberek meg fizetjük,nem csakkk a szemetet!!!- az orsos pereputty népszokásait és hagyományait...a közpénzek lenyúlását...és FOLYTATJA!
A BALTA MEG VAN MÉG???-MERT A létra már nincs...nyom nélkül tüntették el csakkk úgy mint VÁRADI ANDRÁST.
bakegya
@Aki Én: ELÉG VILÁGOS FELSZÓLALÁS,még akkor is ha a fideSS jobbik fele mondta el!!!
moareka
Most szeretném kijelenteni, hogy én nem kérek egy levelet sem!... ezzel a közpénzkímélő gondolattal próbálok a büdzsén javítani, főleg azért, hogy Matolcsy úrnak ne kelljen Balatonakarattyáról elbuszozni naponta a munkahelyére, hanem egy szerény albérletet ki tudna venni Budapesten ,főleg, ha mások is csatlakoznának az ötletemhez...
kissé felnőttem
@moareka: Akku rész egységre tetszik gondolni nem rossz akár tartósan
CsipkeRózsa
Túl sokba kerülnek nekünk Orbán játékai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.