Budapest bűnügyileg sokkal fertőzöttebb, mint a vidéki települések: ott tízezer lakosra tavaly országosan mindössze 300 regisztrált bűncselekmény jutott, Budapesten viszont ez a szám eléri az 500-at, írja az Index a HVG-re hivatkozva.

A fővárosban a legtöbb bűncselekmény az V., illetve a VI. kerületben követik el. Ennek az az oka, hogy a turisták vonzzák a tolvajokat, a bulinegyed szórakozóhelyei környékén a kifosztás, zseblopás vagy a garázdaság megy nagyon.

Tavaly az V. kerületben a testi sértések száma ötven százalékkal, a garázdaságoké 61 százalékkal nőtt – olvasható a cikkben, és az okokra is kitérnek: azért is az V. kerület az első a bűncselekmények listáján, mert ebben a kerületben van a legtöbb pénzintézet székhelye, és az ottani gazdasági bűncselekményeket mind ide regisztrálják.

Tehát az első helyen az V. kerület van, a második a VI., a bronzérmet a VIII. kerület szerezte meg, majd leszakadva az IX. és az I. ker. követi.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@ila51: telitalálat, hisz egyértelmű a legtöbb bűncselekményt a parlamentben követik el
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@ila51: telitalálat, hisz egyértelmű a legtöbb bűncselekményt a parlamentben követik el
human
Nem tudom, hogy hol történik a legtöbb bűncselekmény az országban, de a legnagyobb értékű bűncselekmények felelősének lakcímét tegnap Matolcsy mondta be a kamerába.
namihami
Tehát bűncselekmények terén az V. kerület van a spiccen? Meglepő? A Tóni áldásos tevékenysége és az utána következő, szintén Fideszes polgi mellett? Az lett volna a hír, ha ez nem így lenne. Ez a hír csak egy szimpla tényközlés.
simmering73
A VI, VIII, IX kerből rajzanak ki az I és V.kerbe a turistakönnyítők.
kishonda
Pedig hogy is mondta anno pintérkém (szándékos) "két hét alatt rendet teszünk!" (vagy valami hasonló) ! Hát látjuk!
kukac50
Pintér Sanya rendet tett! Vagy mégsem csinált semmi mást, mint a Fideszes banda aljasságait mossa tisztára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.