Az FBI által 25 éve körözött Ghaith Pharaon közös ügyletet bonyolított az elmúlt hónapokban a miniszterelnök vejével. A József Nádor téri Posta-székházat Ghaith Pharaon és a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a közös érdekeltsége szerezte meg – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: a magyar miniszterelnök rokona tehát közös vállalkozást folytat egy csalással, pénzmosással, terrorizmus támogatásával és illegális bevándorlás elősegítésével vádolt nemzetközi bűnözővel.

A terrorizmus támogatásával és illegális bevándorlás elősegítésével vádolt bűnözőnek ráadásul nem csak közös érdekeltsége van Orbán Viktor vejével, hanem Orbán Viktor szomszédságában vett házat, sőt már Mészáros Lőrinc yacht-szomszédjaként is emlegetik. Ha egy újságírót kihallgathatnak egy cikk miatt, akkor egy nemzetközi bűnöző üzlettársát és magyar kapcsolatait is illene.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség indítson nyomozást és idézze be tanúként a miniszterelnököt, a vejét és Mészáros Lőrincet a Pharaon-ügyben. A DK szerint Orbán Viktor, Tiborcz István és Mészáros Lőrinc segíthetik a 25 éve körözött nemzetközi bűnöző kézre kerítését. A DK szerint, ha nem hallgatják ki a miniszterelnököt, a vejét és Mészárost, az felveti a gyanút, hogy az Orbán-rokonok családi üzelmei miatt hagyják futni a terrorizmus támogatásával is vádolt bűnözőt. – zárul az ellenzéki párt közleménye.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ez érdekes lesz.. :) :) Gondolom Polt pajtás megint nem lát semmi bűnügyre utaló történést... :) :) ..és ez így is van rendjén a Felcsuti Nemzethhy Tébolydában...oszt jó napot. Taps--ovésön..:)
justhpeter
Minek Tiborczot kihallgatni, az após is eleget hazudozott már. A DK új mesére is kíváncsi ?
human
A legszomorúbb, hogy ezeket az összeherdált vagyonokat nem lesz aki vissza tudná venni tőlük bármennyire is életszerűtlen, hogy valaki milliós bevételű vállalkozóból néhány év alatt több tízmilliárdos bevételű vállalkozóvá váljon. Le van papírozva, a többit meg elintézik az ügyvédek.
quadrocopter
Ez sem mellékes:
" Ha egy újságírót kihallgathatnak egy cikk miatt, akkor egy nemzetközi bűnöző üzlettársát és magyar kapcsolatait is illene."
Na most, Polt bűntárs nem érti, hol van itt bűncselekmény megalapozott gyanúja, amikor ma született Tiborcz-bárányok hallgatnak és senki sem jelentkezett önként gyanúsítottnak!
Zeta
A vejkót, már a traktorral kapcsolatban is megkellett volna, nem csak kérdezni!
cikicakk55
Ameddig Polt áll a pulpituson,addig Fideszes nem lehet bűnös.Talán akkor lenne esélye az országnak és az impotens ellenzéknek elérni egy minimális igazság kicsikarását,ha lecserélnék az egész Polt Péter vezette állami Fidesz gyámokat és a helyükre tényleg független,politikai hovatartozást nem kimutatható ügyészek,bírók,jogászok,ügyvédek kerülnének az apparátusba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.