Személyautó gázolt el egy idős férfit csütörtök dél körül Gödöllőn, a 3-as főút városon átvezető szakaszán, a gyalogos meghalt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a 73 éves férfi szabálytalanul, nem a zebrán akart átmenni a Szabadság utca egyik oldaláról a másikra, amikor elsodorta az autó. Az idős ember olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

Az érintet útszakaszon a helyszínelés befejezéséig rendőri irányítás mellett, váltakozó irányban engedik a forgalmat – tette hozzá a szóvivő.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Részvétem az idős ember és családja részére, de...
Tessék mondani, és aki vezetett már autót, az tudja, miről beszélek, miért kell egy olyan idős embernek játszania a veszéllyel, aki egy zűrös szituáció esetén még elugrani se képes.
Még abban az esetben is gond ez, ha a vizsgálat kideríti az autós vétlenségét, hiszen a vizsgálat alatt és utána is lehet lelkiismeretfurdalása, hogy esetleg hogyan kerülhette volna el. És akkor arról a gumiszabályról nem is beszélek, hogy:""nem a látási és közlekedési viszonyoknak megfelelően... Ami alapján még mindig ráhúzhatják a vizest.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.