A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) meghosszabbította az októberi bérletek érvényességét, azokat november 7-e 24 óráig lehet használni.

A közlekedési társaság szerint a november eleji hosszú hétvégére és az iskolai szünetre tekintettel november 7-ig fogadják el azokat a havi bérleteket, amelyek november 3-ig, 4-ig, vagy 5-ig érvényesek, így a havi bérletet használói kényelmesen, zökkenőmentesen vásárolhatják meg következő havi bérletüket.

Felhívták a figyelmet, hogy árhatóan sokan akarják majd bérletüket megváltani az őszi szünet és a szabadságolások után, ezért valószínűleg több értékesítési pontnál is megnövekedhet a sorban állás ideje. Célszerű a vásárlást inkább korábbra, a csúcsidőszakon kívüli időszakra időzíteni. Bérletvásárlásra valamennyi bérletpénztárban és ügyfélközpontban, illetve a 356 jegy- és bérletkiadó automatánál is van lehetőség.

A hosszabb érvényességi idő valamennyi havi bérletre vonatkozik, azok teljes árú és kedvezményes változataira egyaránt – olvasható a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.