Nyílt titok, hogy vannak olyan házi gyerekorvosok, akik pénzért cserébe nem adják be a kötelező oltást a gyerekeknek, de aláírják az oltási könyvet – ezt mondták a Gyermek-orvosok Egyesületénél az atv.hu-nak.

Póta György, az egyesület vezetője azt is elmondta, hogy ezek a szülők több száz kilométert utaznak azért, hogy ne adassák be a kötelező vakcinákat. 

Az Országos Tisztifőorvosi Hivatal járványügyi szakértője, Melles Márta szerint nem csak saját gyereküket, de társaikat is veszélybe sodorják a szülők, akik nem adatják be a kötelező védőoltásokat. Úgy becsülik, hogy a lakosság 1,5-2 százaléka nem kapta meg a kötelező védőoltásokat.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez is akkora baromsag mint a fenyeves. Sajnos sok az ilyen birka szulo, aki nem hisz az orvostudomanyban. De az az orvos is megeri a penzet aki ilyesmiert penzt fogad el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@magyarbakancs: Latom jaratos vagy a temaban :)
magyarbakancs
@Yoda69: Latom jaratos vagy a temaban :)
Sajnos igen.
3 év tizedig dolgoztam Mellkas sebészeten Intenzív osztályon.
.
Yoda69
@magyarbakancs: Gratulalok hozza, 30 ev az intenziven igen kemeny, embertprobalo teljesitmeny.
Györe-Juhasz Eva
@Nessy: ők nem, mert a szüleik èpeszű emberek voltak ès nekik beadatták anno.
Azèrt megmutatnèk ezeknek a " szülöknek" 1-2 doku filmet pl.a himlőről,esetleg a járványos gyermekbènulásról.Felelőtlensèg,
aljasság a saját ès mások gyermekeinek az èletèvel játszani.Az orvos pedig aki pènzèrt ezt megteszi, nem orvos hanem hóhèr,mondom ezt ápolónőkènt ès anyakènt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.