A Miniszterelnöki Kabinetiroda szerint Juhász Péternek, az Együtt alelnökének "hazugsággyárához" az elmúlt napokban több magyar sajtóorgánum is asszisztált, a hazugságok terjesztőivel szemben Rogán Antal miniszter büntetőfeljelentést tesz.

Az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményben az áll: "a hazugságok terjesztőivel szemben ma már a polgári peres eljárás nem elegendő, így miniszter úr az érintett ügyekben büntetőfeljelentést tesz".

A Miniszterelnöki Kabinetiroda cáfolatként idézi a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak az MTI-hez szintén szombaton eljuttatott közleményét, mely szerint Rogán Antal az elmúlt egy évben nem járt az Egyesült Arab Emírségekben. A KKM azt írta: a Miniszterelnöki Kabinetiroda kérésére a tárcának az Egyesült Arab Emírségekbe akkreditált nagykövete érdeklődött az ország illetékes hatóságainál arról, hogy Rogán Antal a közelmúltban járt-e az EAE területén. A hatóságok november 4-i válasza szerint Rogán Antal az elmúlt egy hétben sem diplomata útlevéllel, sem magánútlevéllel nem járt az EAE területén.

Korábban Juhász Péter Facebook-oldalán tette közzé, hogy Rogán Antalt Dubajban, az 5 csillagos Palm Hotelben szállt meg, november 3-án Varga Lajos, a Valton Security tulajdonosának társaságában látták őt ott.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda közleményében ugyancsak idézte az MTI szombat reggel kiadott hírét, amelyben a rendőrség és az ügyészség cáfolta, hogy őrizetbe vettek volna egy belvárosi ügyvédet, akit tettenérés során, több száz millió forinttal együtt kaptak el. Fazekas Géza, a Legfőbb Ügyészség szóvivője azt mondta: az ügyészség nem folytatott ilyen akciót és nincs tudomása arról, hogy ilyen ügyben eljártak volna. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) ugyancsak arról tájékoztatott, hogy ilyen ügyről nincs tudomása.

A Vasárnapi Hírek szombaton megjelent számában írt arról, hogy a Terrorelhárítási Központ közreműködésével őrizetbe vettek egy belvárosi ügyvédet, akinél több száz millió forint készpénzt is találtak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Nekem Dubairól az odautazgató magyar celeb kurvák jutnak az eszembe.
Csak nem a Tóni is?Bár igaz,ami igaz az utóbbi időben eléggé elcelebesedett.
quadrocopter
Miután Polt biztosította, hogy nem szaglásznak a lakáspanamái ügyében, hogy kicombosodott a parasztgerek, már egyedül, elengedett kézzel ül a budin!
Grafix69
Rogánt bosszantja ha más hazudik.:ÖÖ))))
quadrocopter
@human: Áááá...én nem hiszem, hogy Rogán-Tróger-Vastagbőrű Antal képes lenne hazudni, a helikopter-ügyben is a helikopter hazudott!
Cefi
"eltakarodik a vérbe?

Fotó: MTI/Kovács Tamás Fotó: MTI/Kovács Tamás
Mégiscsak szombat van, úgy döntöttem, hogy ma nem leszek kegyetlen magunkhoz, könnyed kis bulvárhírrel dobom fel a nap második felét. Az is igaz, hogy két-három napja (jóstehetség és három kisdoktori hiányában is) előreláttam a dolgot, be is következett: Rogán pajtás feljelentett mindenkit.

Mármint mindenkit, aki Juhász Péter „hazugsággyárához” az elmúlt napokban asszisztált. Antonio dühbe gurult és a propagandaminisztérium le is gyártotta a közleményt (oda a szabad szombatnak, remélem kurvaanyáznak rendesen a fiúk-lányok, hogy az állami propaganda feje egyik buliból a másikba tántorog):

A hazugságok terjesztőivel szemben ma már a polgári peres eljárás nem elegendő, így miniszter úr az érintett ügyekben büntetőfeljelentést tesz
– ezt írták szombati közleményükben Rogán minisztériumi cselédei (és remélhetőleg ugyanazzal a lendülettel ezt Spéder Zoltánnak is figyelmébe ajánlották), nem sokkal az után, hogy a Vasárnapi Hírek mai számában igen erős állítások jelentek meg a mostanában kizárólag politikai celeb botrányairól elhíresült Cecília férjéről. A cikk már nem elérhető, ne keresse senkise, de azért én ideteszem, Juhász Péter egyszemélyes ellenzék Facebook-oldaláról származik"

kolozsvaros.com/2016/11/05/meg-mennyi-tragyat-kell-lenyelnunk-amig-ez-az-erkolcsileg-hulla-minden-mozdulataban-korrupt-celeb-eltakarodik-a-verbe/
Törölt felhasználó
És ha lesz egy tanú, akkor megint ilyen beszari kis féregként fogsz viselkedni Tóni, mint a volt üzlettársad szembesítésén?:) Tónikám az a baj az újgazdagokkal, hogy közönségesek, ezt valahol azért érzik és ezért elkezdenek ízléstelen szarokkal túlkompenzálni, hogy pénzükön kivűl is különlegesek maradjanak. Helikopterezhetsz, Dubai, meg kis Lui táskák,de hiába, met akkor is egy parasztgyerek maradsz a szó szellemi értelmében, Cecike meg még az újgazdagnál is ostobább, celebekhez felkapaszkodott "mert megérdemlem" nő. Jelents csak fel, szopni fogsz, ha nem vennéd észre az a Rogán már sosem lehetsz, aki Juhász előtt voltál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.