Egy közlekedési salátatörvénybe rejtették el a nyomvonalak kijelölésének új szabályait. Felgyorsítják a kisajátításokat, és 30 évre titkosíthatják a műszaki adatokat. Ez azt jelenti, hogy a HÉV, a metrók, a MÁV, a GYSEV és a kisvasutak helyzetéről sokkal nehezebb lesz adatokat szerezni. Nem biztos például, hogy ezentúl tudni fogjuk, hogy a felújítási, karbantartási munkák mennyibe kerülnek, mert nem biztos, hogy tudni fogjuk, hogy pontosan mit kellett megépíteni

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Mert beléd fogják törölni a szaros csizmájukat.
Ilyen ország márpedig egyszerűen nincsen. Ilyen béketűrő, birkát megszégyenítően bamba nép, amelyiknek nemhogy a hátán lehet hasogatni a fát, hanem a szájába lehet szarni és még oda is tolja a kölykét, hogy ide is, főnök! Ide, a gyerek szájába is!

Az megvan, hogy az etyekiek háborogtak, mert nem akarták, hogy az Orbán nevű főgeci tetvedék kisvasútja a kertjükön menjen keresztül? Na, innentől kuss van Etyeknek és kuss van mindenki másnak. Seszták Miklós (kurvára jegyezzük meg ennek a figurának a nevét is, el ne sündörögjön az elszámoltatásnál) benyújtott egy salátatörvényt. Ebben dugták el azokat a passzusokat, amelyek lehetővé teszik, hogy amennyiben a szociopata úgy akarja, akkor akárkinek a kertjén, vagy éppen a nappaliján menjen keresztül a szájbavert csühös. Itt az erről szóló cikk.

Ha átmegy a törvény – márpedig át fog menni, mert a parlamentben pont olyan gerinctelen taknyok ülnek, mint amilyenek megírják, vagy a nevükre veszik ezeket a törvényjavaslatokat és tervezeteket – akkor a kormány azt csinál, amit akar. Akkor, amikor akar és azzal, akivel akar. És – igen, drága honfitársam, jól látod – 30 évre titkosítani is lehet a teljes görénységet
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@quadrocopter: Így lehet betörni a lakosságot. Éreztetni kell, hogy felesleges tiltakozni, ellenkezni. "Minden ellenállás hasztalan." - ahogy kedvenc scifi sorozatomban mondogatta a borg.
namihami
Ennek a vasútblokkolásnak volna egy nagyon egyszerű megoldása. Küldjék oda a TEK-et és az majd lezárja a környéket és nem tudnak az építőmunkások bemenni a mások telkére.
Ja, hogy ez csak a Cinege utcában funkcionál? Miért?
quadrocopter
@human: Bízom benne, hogy a helyiek azért tökös csávók, mint azok, akik a hibbant apjának sem engedték, hogy valamilyen szemétlerakót húzzon fel, talán Érden?
Zeta
Ha ez megvalósul, és megfog, ezután, bárkitől ,bármit büntetlenül el
vehetnek!
Azért ,jó kis demokrácia,ugye f.
. .sz hívők!
kisrigó
Emlékeztek még, hogy volt olyan törvénytervezet, vagy törvény is lett, hogy ha valakinek a lakása, háza "közcélra" kisajátítható, akkor nincs apelláta! Pl: egy jó helyen levő szép ház kell egy elvtárs-úr rezidenciának, akkor menned kell! Erre most ráerősítettek a nagy demokrácia jegyében.Történelmi tény, hogy ezt csinálták az ötvenes években is. Ezt akartuk??
bakegya
@quadrocopter: A vértesbogláriak rúgták seggbe a vén lókupecot.Utálják az erőszakos multja miatt rendesen az újsütetű sóderbányatulajdonost.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.