Kósa Lajos az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában feltette a kérdést:

ki akar olyan helyzetbe kerülni, hogy azt lehessen rá mondani, amikor bajban vagyunk, nem lehet rá számítani? "Milyen képviselő, milyen ember" az, akire az ország védelmében nem lehet számítani?

- fogalmazott.

A fideszes politikus utalt Vona Gábornak, a Jobbik elnökének korábbi nyilatkozatára, amelyben azt mondta: aki nem vesz részt az alaptörvény-módosításban, az "hazaáruló". Kósa Lajos ezen felül "minimum ízléstelennek" nevezte összekötni a módosítást a letelepedési kötvényekkel, mondván, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz. Hozzátette: a Miniszterelnökséget vezető miniszter már májusban bejelentette, hogy felülvizsgálják a letelepedési kötvények ügyét, mert az ország finanszírozásához már nincs szükség rájuk.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Laller, te ótvar a parlament valagán! Előbb szeretnénk (mi a nép) megtudni pár dolgot: Jogunk van tudni, hogy a vezető politikusok, akiknek bevallottan kizárólag a politikusi fizetésük jelent bevételt, egészen konkrétan milyen pénzekből vásárolgatnak nagy értékű ingatlanokat. Gondolok itt Rogánra, L. Simonra, Lázárra, Kósára és az Orbán famíliára, valamint mindenki másra.

Jogunk van tudni arról, hogy Orbán Viktor kicsiny lánya és veje mit keresett Bahreinben egy hivatalos tárgyaláson (ugye nem kötelező elhinni, hogy ott szokás minden arra bóklászót meghívni egy kávéra), valamint mikori és milyen típusú a kapcsolat a magyar kormány, az Orbán pereputty és Pharaon között.

Rengeteg mindent van még joga tudni a magyar embereknek és fel is fogjuk tenni ezeket a kérdéseket. Most azonban – hogy Hollik se legyen boldogtalan – koncentráljunk a Fidesz-KDNP-t aktuálisan nyomasztó témára.

Az orosz-Jobbik kapcsolatra. Ami miért is nem aggasztotta a kormányt akkor, amikor úgy tűnt, hogy a Jobbik támogatja az alaptákolmány újbóli átgyurmázását és miért lett hirtelen ilyen végtelenül fontos akkor, amikor úgy tűnik, mégsem támogatják? Illetve de, csak ahhoz el kellene engednie a kormánynak a jó zsíros kötvénybizniszt. Tehát. Miért nem sopánkodott két hete Hollik és ehhez képest most miért sopánkodik?

Már csak egy kérdésem van (átmenetileg): mindenkit hülyének tetszenek nézni, drága uraim?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
@Perwool: de ezeket a hitványakat FIDESS nek hívják és még bringás verőce !! a pusztulat kisérje őket a dögkútig!!!
Lackó50
Nem is szeretném, ha olyan lelkiismeretem lenne, mint a Fideszeseké.
"ki akar olyan helyzetbe kerülni, hogy azt lehessen rá mondani, amikor bajban vagyunk, nem lehet rá számítani? "
Az aki sorozatosan átveri a fejemet és lazán hülyének néz, az ne is számítson arra, hogy ha "bajban van" akkoir rám számíthat. Számítson arra, akiket támogat. Majd a Mészáros , Rogán, Lázár, Habony, ... stb. elvtársak megoldják. Bízzon bennük. Nae azokat szólítsa meg, akiket rendszeresen átver. Onnan egyre kevesebb támogatást várjon. A Jobbikot is megvezette a népszavazással, mert ha ott nem állnak mellé, akkor még ennyi szavazatot se kapnak. Most, hogy megszívatták őket, akkor ne várjon tőlük támogatást. Az orosz kapcsolatokat vetik a szemükre, mikor ők is az atomerőmű és a METRO felújításánál szintén az orosz kapcsolatokat keresték? Nekik lehet bratyizni velük, de más be se tegye oda a lábát? És mellé elvárják, hogy őket támogassák? Ha én valakitől szívességet remélek, akkor nem támadom állandóan. Na de lelkük rajta. Ez az ő lelkiismeretükkel simán elfér.
kisrigó
@Zeta: Mert "nemér fel a tudatáig", hogy vannak következmények, ha meg igen, akkor meg nagy ívben tesz rá. Amúgy meg olyan régen volt, egyébként is aki emlékszik rá, az hazaáruló , bolsilibsikomenista!! Nincs helye a nemzethhy, keresztény, szittya édes hazámban! Ja, és már 30%.
Cefi
Eddig énekelt Lala, most jövök én. Örömmel látom, hogy végre elérkeztünk a népszavazási hercehurca végére: holnap szavaztok a picsába, végre. Megvédtétek, megüzentétek, megmutattátok, alig tizenhuszonmilliárdba került, de akkor holnaptól abbahagyjátok végre a siránkozást, Kósa, rágjam meg a zúzádat? Számomra teljesen felfoghatatlan, hogy még mindig nem jöttél rá: amikor fennáll a veszélye annak, hogy mindenki más összehugyozná magát a röhögéstől a nagy bejelentés kellős közepén, akkor téged kapnak elő. Mert te nem röhögöd el magad, jó esetben azt sem tudod, miről beszélsz, véresen komoly fejjel tolod. Már megint meg se nézted, hogy milyen papírt raktak eléd, betanultad, felmondtad. Rosszul.

Lali király, figyelj ide! Ha már ilyen nagy szavakat vettél a szádra, mint a hazaszeretet, amit egy mondatban emlegettél a fércmódosítással meg a brutál jelentéktelen letelepedési kötvényes üzlettel, legalább lennél képben. Hogy legyen morális alapod arra, hogy megint hülyeségeket beszélj és felszólítgass. 2010 és 2012 között kurvára nem volt letelepedési kötvény, bármekkora szüksége is lett volna rá a hazának. Rogán haverod 2012 végére ütötte nyélbe az üzletet, csak azért mondom, hogy legközelebb ne égesd magad megint.

Továbbá: örülök, amikor két fasisztoid alakulat összemarakodik, de az újegységen kívüli kisebbségbe szorult többség tagjaként szívesen kimaradnék belőle. A pattogatott kukoricát is megspórolnám. Tudom, hogy nem erősséged a józan ész sem annak kritikája, a logikus, értelmes gondolkodás meg a legkevésbé sem, de újra felteszem a kérdést: ha az alaptörvénymódosítás nemzeti ügy és hazaszeretet kérdése, a letelepedési kötvény meg picsa, akkor a Fidesz miért nem állt bele hazafiasan az ügybe, miért nem ment bele szó nélkül a Jobbik javaslatába, hogy most ne kelljen még a látszat kedvéért se könyörögnöd, Lala? Hogy ne kelljen megint belemosnod a hazaszeretetet az álságos korrupciós ügyleteitekbe. Ami érdekes módon már megint a nemzeti érdek felett áll.
egyember
Nem lehet lelkiismereti kérdés, mert akkor nagyon sokan -a parlamentben- nem szavaznának, hiszen nincs lelkiismeretük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.