Földrészeken átívelő átverés történt a Fidesz vezető politikusa által irányított Józsefváros egyik legnagyobb beruházásánál. A történetben feltűnik egy titokzatos vállalkozó is, aki lehallgatott telefonhívásokban utalt józsefvárosi kapcsolataira. Látszólag minden rendben zajlott az utóbbi évek egyik legnagyobb józsefvárosi építési beruházásával, az Auróra utcai rendelőintézet felújításával. A munka egy kisebb csúszást leszámítva viszonylag hamar – kevesebb mint egy év alatt – véget ért, a beruházást nem kísérték politikai botrányok, a tavaly decemberi átadáson pedig Kocsis Máté polgármester mellett még egy magas rangú kormányzati tisztviselő, Rétvári Bence államtitkár is tiszteletét tette. Mélyen a felszín alatt azonban volt egy súlyos probléma. A felújítást végző építőipari cégcsoport több valótlan információ közlésével nyerte el a közel egymilliárd forintos megbízást. A konzorcium csak úgy kaphatta meg a VIII. kerületi munkát, ha bizonyítja, hogy korábban csinált már...

Forrás: direkt36.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nem ez az a cég, amelyik hűtőszekrényeket adott el az eszkimóknak - papíron - ha igen, akkor a lift profilba vág, de ha összeszedik magukat, mozdonyokat is gyártanak ócsójé!
CsipkeRózsa
Ezek már mozdulni sem tudnak hazudozás, csalás, lopás nélkül. És, semminek nincs következménye!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.