Orbán új egysége akkor győzhet, ha legalább két ellenzéki képviselő is a fideszesekkel szavaz. Nélkülük nincs meg a kétharmad. Az öt cikkből álló változtatás értelmében bekerül az alaptörvénybe, hogy Magyarországra idegen népesség nem telepíthető be, idegen állampolgár - a szabad mozgás és tartózkodás jogával rendelkező személyek kivételével - Magyarország területén az Országgyűlés által megalkotott törvény szerinti eljárásban, a magyar hatóságok által egyedileg elbírált kérelme alapján élhet. Korábban egyik ellenzéki képviselőcsoport sem támogatta feltétel nélkül a módosítást, így kérdéses, hogy a kétharmados indítványt el tudják-e fogadni. A Jobbik ugyanis a letelepedési kötvény megszüntetését támasztotta elvárásként, míg az MSZP szükségtelennek tartja a változtatást, ezért már a javaslat tárgyalásában sem vett részt, az LMP pedig jelezte, nem nyomnak gombot a szavazáson.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Csak az a baj, viktor, hogy mindeközben már nemcsak migránsok nincsenek, de az újegységen kívül rekedtek már tegnap is látták, a belül rekedtek meg előbb-utóbb megértik: ennek a kurvadrága hisztériának köze nincs semmihez. Attól, hogy ti megszavaztok bármit, és annak az ellenkezőjét is, a migráció trendjei nem változnak. A nagyon hülye hívőnek is leesik előbb-utóbb, hogy átvertétek őket. Európa még arra sem méltatott, hogy a hamubasültpogácsás, személyiségzavaros Zsándárkot kiröhögje a 98%-os felhatalmazásával együtt, már a V4-ek egy részének is csavarja az orrát a szabadságarcotok bűze.

El kéne engedni ezt a sztorit végre, viktor. Tákolmánymódosítás ide, vagy oda, minden oldalról hull rátok a szar. Pharaon professzorral és a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő állami hatóságok szakmaiatlan, pancser működésével az élen. Remélem azért holnap hiánytalanul jelen lesztek, szavaztok bőszen, és a homályos tekintetűt sem szólítja el semmilyen halaszthatatlan közfeladat, ha már több mint egy éve ezzel teszi pokollá az életünket. A hazaszeretetet meg ti ne vegyétek a büdös szátokra. Te főleg ne, viktor. Azt se tudod, mit jelent. Kösz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.