A Magyar Liberális Párt (MLP) szerint Magyarország veszített a népszavazási kampányon.

Fodor Gábor pártelnök erről azt követően beszélt, hogy a parlament nem fogadta el az alaptörvény hetedik módosítását. A független képviselő keddi, budapesti sajtótájékoztatóján jelezte, nemmel szavazott erre a javaslatra. Ez egyenesen következett abból, hogy a népszavazási kampányban az MLP "képviselte a leghatározottabban az európai értékrend melletti és a kormánnyal szembeni kiállást", amikor az igen szavazatra buzdított – fogalmazott.

Hangsúlyozta, már akkor is elmondták, hogy nem csak a népszavazási kérdést, de az alaptörvény módosítását sem támogatják. Nem értettek egyet azzal az úgynevezett uniós klauzulával, ami a nemzetállamok laza szövetségeként képzeli el Európát – folytatta, hozzátéve: az MLP ezzel szemben egy erőteljesebb és egységesebb politikai vezetéssel rendelkező EU-t szeretne, amelyik kevésbé bürokratikus, de hatékonyabban és egységesebben képes fellépni politikailag.

Fodor Gábor úgy értékelt, a népszavazással elindult folyamat a keddi szavazással ért véget. Látszik, hogy mennyire felesleges volt közel húszmilliárd forintot elkölteni és óriási indulatokat gerjeszteni a társadalomban; ezért a Fideszt terheli a felelősség – mondta.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

perfekt
Fodor!Ahol most élsz Magyarország, akinek,már kezdettől-ellene munkálkodsz mint politikus.!Tudd már hogy Orbán haverod-nem egy-- a néppel.Amikor nyomjátok a sódert-akkor e nemzetnek -és többségi lakóinak okoztok kárt-szerte a nagy világban-és itt az országban--pedig pozíciódat-nézve--hatalmas pénzeket nyúltok le ti is a bejövő EU-s pénzekből,mellette olyan szolgáltatásokat fogadtok el arcátlanul amire ti-most éppen, a látszat kedvéért acsarkodtok-egymásra!Csak azt nem értem, miért is nem kerekedtek fel -és irány a Vörös tenger-hiszen ott kolbászból van a kerítés is.
Köb Jani
A FIDESZ a hatalom megtartásáért képes a népakarattal is szembemenni, ugyanúgy mint minden ellenzéki párt. Ezek nem szolgálni akarnak hanem a népen uralkodni, beteges hatalmi vágyuk kielégítésére. A nép és ország ellenségei a jelenlegi párt mindegyike. Ezeket tartja a köz kiemelt megélhetési fokon.
Nessy
veszített bizony! Sok milliárdot, amit értelmes célokra is lehetett volna fordítani, nem Orbán agymacskájára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.