A parlament kedden szavazott a menekültekről, migránsokról szóló alkotmánymódosításról. Csak a fideszesek szavaztak igennel, de ez nem volt elég a kétharmadhoz. A Jobbik hatalmas plakáttal üzent a kormánynak, aztán a házelnök teljesen elvesztette, hol is tartott.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Meghaltam a rohogestol...:o)))) Komolyan mondom, hogy a Comedy Channel mar regen nem olyan vicces, mint ez az elfekvo...:o)) Tenyleg, a vezir is ott volt? Leadta a szavazatat? El tudta olvasni a molinon az otletes arab-szeru irasmodot??? Ha esetleg nem ment volna neki az ertelmezes, akkor azert a $ jel az elegge egyertelmu szimbolika volt...:o))))
Es meg egyszer neki akar futni orban ennek a torvenymodositasnak...Ilyen az, amikor a hulyeseg a szorgalommal parosul...:o))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
A kép bal oldalán benyúló fehér köpenyes hölgy ápoló???
Aki Én
@karma1: Nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.
De ahogy a gazdasági mutatókat, az életszínvonalat, a megítélésünket és a bukott népszavazás utáni kapálózásokat és súlyos elmezavart jelentő értetlenséget és sikert ordító személyiségzavaros nemzeti beteget elnézem, hát inkább sírok.
Nem lenne itt az ideje, hogy valaki jelezze: A király meztelen!!!
szaboria1
@karma1: Reggel mi is csak nevettünk az M1 erőlködésén. Volt Kósa, Tuzsor.
karma1
@szaboria1: Asszem, kosalala mara kihuzta a gyufat vegleg a fonoknel... Ha most se lesz seggberugva, akkor az csak azt jelenti, hogy a vitya pilled, es nmar nem tud minden baromsagot azonnal megtorolni...

Meghogy egy futyiszes aszondja, hogy "Gyurcsany a legbecsuletesebb...(ellenzeki...:) Na, lala, szedheted a satorfadat, most ugyan nem lesz Rolling koncert, de jon a Boss...:o)))
karma1
@Aki Én: Nem hiszem, mar egy "igazi" nover sincs feherbe oltozve...A neni talan meg egy 1970-es Burda-modellt alkotott otthon, sajatkezuleg...:o)))) Mindenesetre eleg ciki, hogy az oreg mar egyaltaolan nem volt ura a helyzetnek. koverlaca ennyi ido alatt (kb 4 perc), mar komplett ujsagirogardat zavart volna ki az ulesterembol, es az ellenzeki partok kozott kiosztott volna kb. 4 millio forintos buntit, + a molinoert is egy 500 ezreset...
Nekem csak az volt a furcsa, hogy a molino elott ulo futyiszesek, (pl. a szijjaspetya is), doltek a rohogestol,, na meg osszepusmogtak... Csak nem most beszeltek meg, hogy a kiraly tenyleg meztelen, es mar nem erdemes egy pokrocot se rateriteni, hogy legalabb a csungo hasat ne kelljen latni...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.