Orbán Viktor végre foglalkozzon az ország valós problémáival a sikertelen alaptörvény-módosítás után – szólította fel a miniszterelnököt közleményében az Együtt.

Azt írják, itt az ideje, hogy a Fidesz abbahagyja az ország megosztását és a hazug gyűlöletkeltést, ehelyett az oktatás és az egészségügy tragikus helyzetét kezeljék. Az újabb kampányoknak, milliárdos pénzszórásoknak immár végképp nincs helye.

Mint ismert, az Országgyűlés ma nem szavazta meg Orbán Viktor alaptörvény-módosító javaslatát, melyet az érvénytelen népszavazásra hivatkozva nyújtott be a miniszterelnök.

Orbán Viktornak immár semmiféle indoka, ürügye nincs arra, hogy folytassa a hazug gyűlöletkeltést és az ország megosztását, valamint milliárdokat felemésztő kampányát. Ezért az Együtt felszólítja a miniszterelnököt, hogy fejezze be az ország megosztását. Foglalkozzanak Magyarország valódi problémáival: az oktatás és az egészségügy tragikus helyzetével, az alacsony bérekkel, a rendszerszintű problémák kezelésével.

Másfélévnyi felesleges pénzszórás után immár nincs helye újabb kampányoknak sem, ezért a kormány véletlen se indítson a bukott parlamenti szavazással kapcsolatosan újabb hazug plakátkampányokat milliárdokért.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Hogy tudná azokat kezelni, mikor ők okozták?
Tényleg nem látják ezek, hogy a fidesz ha akarna sem tudna kormányozni?
Eladott Ország
A valódi probléma többek között, a 4 millió koldus országa.
A csúti cigány és bandája az adórendszert úgy módosította, hogy a terheket látszólagosan egységesen osztotta szét, de kimaradt belőle a teherviselő képesség, ezáltal a társadalom terhei létszámarányosan lettek szétosztva, amibe körülbelül 4 millió ember belerokkant, másik 4 millió küzd a létért, a maradék viszont nem képes fenntartani a szociális, oktatási, kulturális és egészségügyi rendszereket. A következmény a mindenki számára kezelhetetlen lezüllése ezeknek az ágazatoknak, pénzügyileg és részben morálisan.
Az elkövetett hibák egy részét lefedik a kivándoroltak tömegei, (nincsenek jelen a munkaerőpiacon, valamint a hazautalásaik javítják az ország pénzügyi helyzetét) , másrészt megalázó módon a közmunka.
Hát így lettünk 4 millió koldus országa.
nyanya001
500 milliárdot kaptunk Brüsszeltől csak az egészségügyre !
Az egészségügy romokban !
Hol a pénz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.