A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint az alaptörvény keddi módosításakor egy felelős kormányszövetség és egy felelőtlen ellenzék döntött.

Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján azt mondta, a Jobbik cselekedete politikai öngyilkosságként is értékelhető, a saját szavazóikkal mentek szembe, hiszen a kvótanépszavazáson a 3,3 millió nemmel voksoló között nem csak fideszesek, KDNP-sek, hanem Jobbik szavazók is voltak.

Az alaptörvény módosítása fontos, bár nem az egyetlen és legerősebb eszköze a szuverenitás védelmének, míg a letelepedési kötvény finanszírozási kérdés – húzta alá. Szerinte a kufárkodás méltatlan egy ilyen módosításhoz, s nem tudtak különbséget tenni a fontos és a jelentéktelen kérdések között.

Harrach Péter kérdésre azt mondta, hogy az alaptörvény módosítása és a letelepedési kötvény visszavonása között az ő szemükben nincs összefüggés.

"A letelepedési kötvényt nem ezért fogjuk visszavonni, (...), az ettől függetlenül lesz"

- közölte.

Hozzátette: ha ezek után a Jobbik úgy dönt, hogy mégis szívesen megszavazná az alaptörvény módosítását, akkor új helyzet adódik, most nehéz megmondani, hogy mi következik.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Pöcs harrach...takarodjak a jó anyátokba...nagy a pofátok induljatok külön pártként 18 ban meglátjuk mire juttok...arrogáns kis szarfolt vagytok a fidesz valagán...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Jókat derülök, amikor egy káderenpé, mint erkölcsi hulladék kinyilatkoztat. Igazi paraziták. Egy pörsenés a társadalom testén.
Borsodi
@Fradigege: Valóban paraziták jól kiegészítik a fideszt,nem véletlenül találtak egymásra, mind kettőtől hányni lehet az biztos.
Tavryni őrnagy
Vagy ha még bizonytalan lehet érte tenni...
bakegya
@moiszikf: érdekes,ha engem kirabolnak-úgy kell tennem mintha meg sem történt volna...MERT UGYI EZ TÖRTÉNIK MEG NAPONTA TÖBBSZÖR QUAEST-ORBÁNIÁBAN,MÉGSEM TÖRTÉNIK SEMMI-de az orsos pereputtyostul nem csakkk a TEK-kel védve van MAGYAR NEMZETBIZTONSÁGOSAN(a jobbik fele mondjuk hadonászhat egy kicsinykét a fegyverével-amíg öngyilkoló nem lesz)egyébként IGAZAD VAN,de hát ez a büdös banda éppen arra játszik,hogy mindenki aki nem velük van az ELLENÜK!
bakegya
A vén buldog már megint morog-kivette a vona a szájából a csontot!
Jozefina
A jobbik ez egyszer tartotta az ígéretét. Szó sincs semmiféle öngyilkosságról!!! Öngyilkosságot a fidesz-kdnp (gyűjtőnevén: orbán) követte el, amikor módosítani akarta a sziklaszilárd alaptörvényt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.