A genetikus szakértő távolmaradása miatt november végére napolták el az ítélethirdetést a darnózseli gyilkosság ügyében a Tatabányai Törvényszéken – írja a Velvet.

N. János azért döntött amellett, hogy elteszi láb alól a nejét, mert attól félt, hogy a válás után fiuk felügyeleti jogát majd a feleségének ítélik. Rendelője előtt megvárta feleségét, megölte, holttestét a csomagtartóba rejtette.

Miután fia elaludt, hozzálátott, hogy eltüntesse a maradványokat. A hentes végzettségű férfi a pincéjében, saját húsfeldolgozó helyiségében a holttestet feldarabolta.

A lágy részeket ledarálta. A csontokat műanyag zsákokba rakta. A következő napokban égésgyorsító és aromás hígító segítségével próbálta elégetni a maradványokat. A használt eszközöket sósavval kezelte. Az el nem égett részeket a közeli réten szétszórta.

 - ismertette a gyilkosság részleteit a vádhatóság.

A tárgyaláson a szakértő elmondta: a férfi nem elmebeteg, személyiségzavarban sem szenved. Pontosan tisztában volt tette következményeivel.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Nem tudom, hogy bárki ,aki megöli embertársát, az tényleg normális? Hogy büntethető, az biztos!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Csávó nem kispályás.
A maffia szokott ilyet csinálni.
Olaszoknál ö lenne a maffia vezér.
qxy
@magyarbakancs: Tudod, már rég óta a Maffia ott van Magyarországon befektetéseket finanszíroz. de máshogy. pl.- neked van egy álmod, jó munka vagy üzlet, de nincs pénzed na ekkor meg keresheted őket. jön egy hozzá értő pockuk, megnézi hogy van e benne pénz, ( mert azért ők olyat alkalmaznak aki ért is hozzá.) és ha van , lát benne üzletet, akkor finanszítozza a befektetésedet némi kis százalékért cserébe mondjuk ha álla bolt, van pénzed csinálhatod. ha meg azt hiszed okosabb vagy mint ők és kiakarsz velük cseszni akkor jön az amit írsz hogy darálnak.Csak a hírbe az lesz benne hogy " idegességébe saját magát ledarálta" mert olyan ingerült volt, azt sem tudta hány ingere van.
DR Eric CARTMEN
Vendégek jöttek, és fasírtot szerettek volna.
simmering73
Kizártnak tartom, hogy beszámítható lenne egy ilyen szörnyeteg, aki egy emberrel ezt tudja tenni. Ez ép ésszel felfoghatatlan.
feleselek
Mint a régi nótában: "Lédererné, mi va a kosárba, Kodelkának keze, feje, lába..." Csak ott a hentes a felesége szeretőjét dolgozta fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.