A magyar kormány továbbra is harcol a magyar emberek biztonságáért – jelentette ki a külügyminiszter kedden az elbukott alaptörvény-módosítási kísérlet után.

 Szijjártó hozzátette, az alkotmánymódosításról tartott szavazás a parlamentben azt mutatta meg, hogy az ellenzékre nem lehet számítani az ország megvédéséért folytatott harcban.

Megjegyezte, a kötelező betelepítési kvóta elleni harc még nem ért véget, és ebben nagy segítséget jelentette volna az alaptörvény módosítása. "A mai parlamenti szavazás ezt a nagyon fontos eszközt vette el az ország megvédéséért folytatott küzdelemből" – fűzte hozzá Szijjártó Péter.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,nagy segítséget jelentette volna az alaptörvény módosítása"

Amit ingyen megtehettek volna hónapokkal ezelőtt.
Akkor most kinek mi számít?
Az is vicces, hogy Quaestor ügyek és világelső áfa mellett állandóan a ,,magyar emberek" megvédéséről beszélnek.
Egyébként meg le kellett volna mondani a betelepedési kötvényről, ami sok milliárdos veszteség az államnak, több száz milliárdos nyereség a haveroknak, és meglehetne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
@Perwool: Neked a helyed a parlamentben lenne,jól jönne egy tisztán látó,[Perwool] a sok elmeháborodott között.akik csak a saját malmukra hajtsák a vizet.Különben az igazi ellenségünk ellenzékünk a fidesz.
picike1
Ha én lennék -de nem vagyok !
szük körben is már rég eldöntöttem volna
Az ellenségre soha ne várjatok !csak hátramozditók!
Az Isten embere nem hátrál meg!!!
evacica
Nem a "migráncsoktól", ha nem ettől az idióta korrupt, tolvaj bandától kellene megvédeni magunkat! A fidesz és kormánya védelméből meg nem kérek, mert ez a kormány Orbánnal az élen csak kárára van a nemzetnek!
Desischado
Ez a migráns ügy csak arról szól, hogy orbán alakíthassa a nagy "szabadságharcost", a migránsozás okán. De a betelepedési kötvényt meg nem akarják feladni, mert nagyon zsíros biznisz, lehet belőle gazdagodni a fidesz holdudvarnak! Ezeket csak ez érdekli, az emberekre fütyülnek. Na fidesz trollok, hol vagytok? Most lehet vartyogni!
kukac50
Ne akarjanak megvédeni Minket,ne harcoljanak értünk,csak a gazdaság fellendülésére törekedjenek,mert Magyarország gyalázatos rosszul teljesít,ha csak 0,9 % os nyugdíjemelést bír el a költségvetés.
1magyar
@kukac50: Ha tele lesz az ország betolakodókkal még nyugdíjunk sem lesz, nemhogy emelés.
Bár valóban kevés minden átlagember jövedelme ahhoz képest, hogy sok tetves milliárdos van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.