Egy szépségszalon vendége volt a baleset után az a fiatal nő, aki a gyanú szerint halálra gázolt egy idős embert hétfő délután Zuglóban – értesült a 24.hu.

A tragikus baleset a Füredi úton történt délután 2 óra körül. A rendőrség azt közölte, hogy az idős embert eddig tisztázatlan okból és körülmények között gázolta el egy kocsi. A férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Megölt egy öreg bácsit, majd szépszégszalonba ment a zuglói nő

A rendőrség kora este már arról tájékoztatott, hogy a gázoló a történtek után elhajtott a helyszínről. A 25 éves nőt a Szugló utcában fogták el három órával később. Segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás ellene.

További részletek a 24.hu-n.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem érezte magát eléd szépnek a fogdai társasághoz. Nem akart ápolatlannak tűnni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Csak a cserben hagyásért indult eljárás, a gázolásért nem, az lehet, hogy ,,pártfeladat,, volt???
Köb Jani
@huKKK: A sztárok rabzakóban járnak a celeb szalonba, elhagyták a szépség szót, de azért a börtön az mégis csak börtön, ha a bent lévők itt is csak sztárolják magukat:, a bírók ügyvédek várják a lebukott celebeket.
simmering73
Máshol azt olvastam, hogy kokaint fogyasztott.
mégállnekem
Minden attól függ, ki fia/lánya/ borja...mennyi zsozsót tudnak letarhálni róla...aztán berakják olyan helyre , ahol csak a szabadságát korlátozzák de a jólétét nem...de lehet kiderül még az is, hogy Ő az áldozat, mert a bácsi pont Őt szemelte ki az öngyilkosságra...
kukac50
Látatlanból 10 év börtönt adnék Neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.