A miniszterrel valami nagyon nincs rendben. Táskás, már-már kisírt luxusszemek, a halántékon kidudorodó luxusér és az állon kiserkenő luxusborosta tesz arról, hogy a propagandaminiszter teljesen úgy nézzen ki, mint akit épp a Déryné Bisztró konyhájában kaparnak le egy használt tányérról egy otthagyott falat krumpli mellől. Rogán Antal már a parlament egyik szeptemberi ülésén is szétúthengerezett arccal lepte meg a rajongókat, és nem volt valami kisimult néhány héttel ezelőtti sajtótájékoztatóján sem. Reméljük, nincs baj! Tamás Bence Gáspár egy remek időegyenesben összegezte Rogán arcának egyre gyűröttebbé válását:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Biztos rakos lett szegeny. Hogy a rak vigye el.
Törölt felhasználó
Tanulhatott volna már Habonytól. Ha este elkezd kokózni és másnap dolgozik, akkor másnap az egész napot is végig kell kokóznia, hogy legyen arca. Hazudozni és geciségeket mondani is könnyebb lenne megkészülve. Tanulság egy igazán retkes, tetű politikus egész nap legyen beállva, ha hozni akarja a standard gecit..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.