Orbán Viktor és a Fidesz az elmúlt hat évben elszokott a demokráciától – mondta szerdán, Dunaújvárosban a Jobbik elnöke a hetedik alkotmánymódosítás keddi parlamenti elutasítására reagálva.

Vona Gábor szavai szerint a demokrácia arról szól, hogy amikor egy-egy törvénymódosítás elfogadásához több párt együttes szavazatára van szükség, akkor az álláspontokat közelítik, majd konszenzusra jutva szavaznak. Most is ez történt, a Jobbik szavazataival átment volna az alaptörvény-módosítás – folytatta –, ehhez csak a "letelepedésikötvény-biznisz" megszüntetését kérték a kormánytól, ám ez nem történt meg.

Az az egyetlen oka a konszenzus elmaradásának, hogy Orbán Viktor hozzászokott, minden úgy van, ahogy ő elgondolja

- jelentette ki.

Vona Gábor megismételte: ha a kormány eltörli a letelepedési kötvényeket, a Jobbik képes és hajlandó huszonnégy órán belül megszavazni az alaptörvény módosítását.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nem elszoktak, hanem sohasem szoktak még hozzá!
Úgy gondolják, hogy nekik uralkodni kell a félázsiaiak felett!
Yoda69
vonanak kivetelesen igaza van. orban keptelen feladni a sleppjenek busas profitot hozo kotveny bizniszt.
Béla333
Nem elszoktak, hanem sohasem szoktak még hozzá!
Úgy gondolják, hogy nekik uralkodni kell a félázsiaiak felett!
Kamcsatka
Nem szokhattak el olyasmitől aminek egyfolytában a felszámolásán szorgoskodnak. Valljuk be igen sikeresen. Orbanisztán együgyű jobbágyait egyébként is alkalmatlannak tartom ilyesfajta "bonyolult" politikai berendezkedés bármilyen szintű befogadására.
quadrocopter
Jól látja Vona, a hibbant egy öntörvényi, konok, akarnok zsarnok!
human
Azért furcsa mikor a jobbik a demokráciáról beszél, mikor ők nem tartják demokratikus pártnak magukat. Ezt senki ne feledje, ha majd rájuk szavaz 2018-ban. Azt megértem, ha valaki nem hisz a demokráciában és rájuk szavaz, de a többiek ne hagyják magukat megtéveszteni.
Azt se feledjük, hogy nemrég mikor Vona tisztogatott a pártban arra hivatkozott, hogy a radikálisoktól akar szabadulni. Aztán az egyik párttag lenyilatkozta, hogy kicsit sértve érzi magát, hogy őt nem rúgta ki Vona, mert ő meg vállaltan skinhead.
justhpeter
Orbán már mehet nyugodtan Grazba, már megszolgálta a belépőt. Arra azonban nem gondoltam, hogy még Vona is letolja a torkán a cumit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.