A Digitális Jólét Program kézzelfogható eredményeit 2017-ben már tömegesen tapasztalhatják meg a magyar polgárok a miniszterelnöki biztos szerint, példaként az internethasználat áfájának 18 százalékra csökkentését említette.

Deutsch Tamás elmondta, az internethasználat áfájának csökkentésével mindenkinek körülbelül egy havi díj mértékével kevesebbet kell majd fizetnie.

Ezzel várhatóan 7-10 százalékkal lesz olcsóbb Magyarországon 2017 januárjától a vezetékes és a mobilinternet használat. A megfizethetőbb díj pedig sokkal több ember számára teremt lehetőséget az internetezésre – emelte ki.

A miniszterelnöki biztos arról is beszélt, hogy jövő januártól elérhető lesz az internetet eddig nem használók számára a kedvezményes előfizetési árú Digitális Jólét Alapcsomag. Magyarországon a 16-74 éves korosztály 21 százaléka, legkevesebb másfélmillió ember eddig még nem került kapcsolatba a világhálóval.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Gratulálok,azt esetleg tudja-e,hogy pl: Szlovákiában az áfa kulcs mindenre 19%,a 27%-ból
borzasztóan nagy kegy lemenni 18%-ra egy szolgáltatásra tekintettel?
E tárgyban megjegyezném,hogy a Visegrádi országok közül Csehország,Lengyelország Szlovákia az elmúlt 7-8 év alatt 2o %-os növekedést értek el,természetesen mi ettől jobban
teljesítettünk,mínusz 1%-ot. Na ugye mennyivel jobban élünk mint annak előtte,amikor
lehetett kordont szétrugdosni,székházat kifosztani,randalírozni egy t34-es hökivel stb.?
quadrocopter
Ez a mosatlan hajú tapló mirő ugat akkor, amikor a vajnahörcsög kanálisa is emeli a díjat?
tothjani
Volna egy javaslatom Tamás bácsinak, mondjon le a havi 2 millióról amit kap ajánlja fel mondjuk egy iskolának, én pedig minden hónapban átutalom neki a sz@ros 300 forintját, amivel kiszúrja a szemem.
De persze ha kifizeti helyettem a 30%-os ingatlanadó emelést amit a tolvaj haverja vezet be januártól, hát úgy is jó lesz.
Desischado
Egekbe emeltek mindent, most jön a csatornákra az adó. Ad egy morzsát, és elvesz egy kenyeret. Rohadj meg tomika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.