Az emberek csak a KDNP-re és a Fideszre számíthatnak, az ellenzék a demokrácia legelemibb szabályaival sincs tisztában – ezt mondta Kósa Lajos, a szerdán.

A fideszes politikus szerint az ellenzék figyelmen kívül hagyta 3,3 millió ember véleményét, és "mondvacsinált, hazug indokokkal" próbálta menteni a helyzetet. Megjegyezte: Vona Gábor Jobbik-elnök "egy gyékényre" került Gyurcsány Ferenc DK-elnökkel és a szocialistákkal.

Kósa szerint az alaptörvény módosítása lett volna a legerősebb eszköz. Értékelése szerint az ellenzéknek nem a szöveggel volt problémája, hiszen az összegző módosító javaslat megkapta a nagy kétharmadot, a zárószavazás egy "primitív, szűklátókörű pártpolitikai számítás" eredménye.

A Fidesz frakcióvezetője egyúttal gratulált Donald Trumpnak, az amerikai elnökválasztás győztesének, továbbá a republikánus pártnak, amely mind a kongresszusban, mind a szenátusban többséget szerzett.

A frakcióvezetőt kérdezték a letelepedési kötvényekről, amelyre válaszul kifejtette, hogy a konstrukció jó és szükséges volt, most azonban szerinte felesleges.

A Jobbik vizsgálóbizottságra vonatkozó felvetését ostobaságnak minősítette, mert mint mondta, a kötvények bevezetéséről a gazdasági bizottság döntött, amely állandó parlamenti bizottság.

Az ellenzéki párt még nem érti a Ház működését – vélekedett. A szintén a Jobbik által kezdeményezett ötpárti egyeztetésre pedig azt mondta: nem mennek el, a kötvényekről szóló összes kérdés szóba került az alaptörvény módosításával összefüggő egyeztetéseken.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A kötvényt dicsérte... mennyit kapsz belőle ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
not me
"A neandervölgyiek mégis köztünk vannak?"
Igen, és nevük is van: pl, Kósa Lajos

nuus.hu/tech/tudomany/1109/neandervolgyiek-megis-koztunk-vannak/
justhpeter
@nyanya001: A Lalát nem vehették bele az üzletbe, mert amilyen hülye, elpofázná a lényeget. De a feltöltött "értelmiségiekkel" egyetértek.
Cefi
Mit lehet erre még mondani? Valamit, akármit, bármit, amire a nemzeti érzelmű, magát értelmiséginek tartó hívő nem óbégatja el magát, hogy értéktelenül és gyűlölködve fröcsögök? Milyen elegáns, érvekkel alátámasztható, civilizált kultúremberi megnyilvánulást vár tőlem bárki, aki ugyanazt látja mint én, de leszarja? Vagy aki azért nem akarja látni, mert engem jobban gyűlöl, mint amennyire zavarja, hogy az országnak azért van miniszterelnöke, hogy a kiccsalád szétlopja az agyát a közösből? Mi a büdös picsa lett ebből az országból?
not me
Te nagyon Kósa, a jelenlegi alaptörvény tákolmány (ami nem Alkotmány) szerint is, sőt, szerint sem lehet ide bárkit betelepíteni.
Nektek 20 milliárdot kellett elkölteni azért, ami eddig is megvolt?
20 milliárdért vettetek egy doboz gyufát.
Congratulations

www.youtube.com/watch?v=us3dQ0nnlHY
evacica
Na na hogy megvédi a letelepedési kötvényt jó üzlet ez a fideszes haveroknak, na meg a pártkasszának is!
kukac50
A Fideszre meg a KDNP-re nem számíthatnak a nyugdíjasok és a minimálbérért dolgozó emberek.A Kötvények ára magánzsebekbe kerül, majd az adófizetőknek kell vissza fizetni kamatostól. Kósa a Fidesz bohóca!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.