Természetesen kétmilliárdos, félállami hitelből. Az épület kilenctized része az Apáczai 2005 Ingatlanhasznosító Kft. tulajdonában van, egytizede Vajnáé. Az Apáczai 2005-öt idén júliusban a korábbi ír tulajdonosaitól megvette két cég, a Fortuna Prince és a Viona Projekt Kft. A Heti Válasz szerint a két cég Szivek Norberthez, az MNV vezetőjéhez kötődik. Például ugyanabban a Hercegprímás utca 12. száma alatti lakásban van a székhelyük, ahol a többi Szivek-cégnek. Szivekről többek között azt kell tudni, hogy Aston Martinnal szeret döngetni, továbbá néha bizalmas megbeszéleseket folytat Tiborcz István miniszterelnöki vővel a Four Seasonsben. A Viona Projekt Kft. pedig október 11-én a Tiborczhoz kötött BDPST Zrt-hez került. A BDPST már legalább két szálon kapcsolódik Tiborczhoz. Egyrészt Tiborcz István fizette a bejegyzéshez szükséges cégbírósági illetéket, másrészt a BDPST egyik vezetője elismerte az Átlátszónak, hogy Tiborcznak köszönheti a posztját. A BDPST egyébként nagy értékű...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Ó ,ez a szőke herceg , A KIS PALOTAFORRADALMÁR-gondolhatnánk már!Ennyi hitelt kinek másnak lenne bátorsága bevállalni ,ha csakkk nem kifejezetten kriminál -pedagógiai eset!
Mert ,hogy mohó a pali, az már több mint gyanús.
mégállnekem
Királyok, hercegek, grófok, naplopók és burzsoák... csak azt nem tudom hány felé fognak szaladni ha úgy hozza a sors...
bakegya
Kiváncsian várom a hírt meglincselték őket és beletörött nem csakkk a foguk,de a kezük lábuk,fejük is!!!
Clavigo
A fölsőcsutkai Aladin,,meg az ő csodalámpái...Nagy szerencséje volt a " fanyűvőnek ",,hogy férjül mehetett a százlábú Rakkkelhez..
Clavigo
@mégállnekem: Ki fog derülni,,hogy mindenki beépült csak a maffiába,,,,,bomlasztani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.