Úgy tűnik, a Nyugat sikeresen kiszabadítja magát egy ideológia fogságából - reagált Orbán Viktor Donald Trump elnökválasztási győzelmére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem, az igazi visszatérés a demokráciához az lenne, ha te takarodnál el! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
A demokrácia az ha tiszteletben tartjuk a mások véleményét...
quadrocopter
Sztálin elvtárs is úgy tudta, hogy a sajátos, proletárdiktatúrás néphatalom, egyenlő a demokráciával, csak az nem volt érthető, hogy miért kellett elébiggyeszteni a "népi" szót. A felcsúti bűnöző is úgy tudja, hogy létezik illiberális demokrácia.
nyanya001
Milyen demokráciához ?
Ahol az ukránok kapnak innen nyugdíjat ?
Ti akik lenyúltátok a 3 ezer milliárdos nyugdíjkasszát
és azt elsíboltátok ?
Ahol a kettős állampolgárságot szerzett szavazhat levélben,
a magyar állampolgár aki külföldön dolgozik az nem !
Ez neked demokrácia ?
Ahol a mutyi, ah EU -s pénzek kitalicskázása a haveroknak, ahol dúl a korrupció,
ez neked demokrácia ?
Egy lószart neked Orbán !
Az lesz az igazi demokrácia aha te meg a bandád bíróság elé kerültök és
életetek végéig a börtönben rohadtok meg a teljes vagyonelkobzás mellett !
Papuska1
@Eladott Ország: A gengszterváltással bizonyos mértékig egyetértek. A második világháború után hirtelen összeharácsolt vagyomok és hatalom birtokosainak gyermekei álltak össze az SZDSZ-ben! A vidék pedig igen is jobban fejlődik, mint eddig. A tudatos elsorvasztás megszűnt és különösen a vidéki városokban nőtt meg a szolgáltatás színvonala. Az utolérés persze messze van, de a tendencia...
Eladott Ország
@Papuska1: 09:26 A vidéki városokban és községekben van bőven a vásárló erőn ( béren ) is mit fejleszteni. Magánerős lakásépítés, bővítés, felújítás , egyéni vállalkozás stb. szinte elhalt, mely egy ország egészséges fejlődésének egy lakmuszpapírja. Nem helyettesíti a Rogán Tóni féle lakáslottó , egyéb látszatintézkedések és bedobott gumicsontok.
Cefi
Te és a demokrácia? És Trump? Nesze bazdmeg a valóság: A kicsi ország kicsi miniszterelnöke, az elfogyó uniós források, a szétlopott közvagyon, a folyton éhes udvaroncok és az egyre dühösebb polgárok. Közben valószínűleg Putyin is kéri a jussát. Amiben megállapodtatok. Amiért a zsebébe toltad a paksi paktumot. Amit titkosítottatok. De túl nagy ész nem kell hozzá, hogy mik a terveid. Nem, nem vagy olyan agyafúrt, mint hitted. Annyira sem vagy agyafúrt, mint amennyire én hittem. Gáz lesz, drágaszép miniszterelnök úr. Nagyon nagy gáz. Nem baj, egyet se félj! Mi ott leszünk akkor is, ahogy most is itt vagyunk. Csak akkor nem az lesz a kérdés, hogy mire vagy hajlandó válaszolni és mire nem, hanem az, hogy mi hány évet ér. Tudod? Tudod. Ezért vagy ideges. És mert fingod sincs a demokráciáról bazdmeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.