A magyarok többsége szerint is felelőtlen az ellenzék, hogy megakadályozta az ország alkotmányos védelmét a migránsok betelepítésétől – mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus a Századvég közvélemény-kutatására hivatkozott, amely szerint a magyarok többsége az országra nézve kockázatosnak tartja, hogy az ellenzék nem szavazta meg a kötelező betelepítési kvótákkal kapcsolatos alkotmánymódosítást kedden a parlamentben. Az előterjesztés így nem kapta meg az elfogadásához szükséges kétharmados többséget.

Halász János emlékeztetett: az október 2-ai kvótanépszavazáson több mint 3,3 millió ember utasította el a kényszerbetelepítést. A referendum után beterjesztett alaptörvény-módosításnak az volt a célja, hogy érvényesítsék a magyarok akaratát és megtiltsák a migránsok betelepítését – tette hozzá.

Azonban "az ellenzék megakadályozta, hogy elfogadjuk az alkotmánymódosítást, és hogy ezzel is védjük az országot" – mondta a frakciószóvivő, aki szerint az ellenzékiek teljesen figyelmen kívül hagyták az emberek akaratát, "csak a saját hatalmi érdekeik érdeklik őket".

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ugyan már, Halász + Századvég = érzéstelenítés hülyegyerekeknek és bégetőknek!
Hellcat
Amikor tavasszal a fidesz nem fogadta el a Jobbik ajánlatát, hogy írják kapásból az alaptörvénybe...akkor a fidesz mi volt? Felelőtlen? Hazaáruló?
quadrocopter
Ugyan már, Halász + Századvég = érzéstelenítés hülyegyerekeknek és bégetőknek!
lampa laz
..."frakciószóvivő, aki szerint az ellenzékiek teljesen figyelmen kívül hagyták az emberek akaratát, "csak a saját hatalmi érdekeik érdeklik őket".

Az ellenzék nem hagyott figyelmen kívül senkit, mert ők a kb. 5 millió távolmaradót képviselik.
Úgy, h ti óbégattok folyton a saját hatalmi érdekeitekben mocskok, ahogy most is.
Szókrakész
"Az előterjesztés így nem kapta meg az elfogadásához szükséges kétharmados többséget."
Ne aggódjatok!

Majd az ellenzék se kap szavazatot 2018-ban, ha most decemberben a nyakunkra szabadítanak vagy 50 ezer migráncsot.
namihami
A Századvégre való hivatkozás vagy utalás már a jereváni rádió híreinél is híresebb.
Ezek a szerencsétlenek nem érik fel ésszel, hogy ez a cég már csak az MTI-nek, az MTv1-nek, a Fidesz-szóvivőknek és persze a választóbirkáiknak hiteles .Bocs, a Tv2 majdnem lemaradt.
Egy mondat vagy bármi egyéb, ami Századvégre hivatkozik, az már Pósalaki bácsi: Ugorgyunk!-kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.