Egy jobb világ közeledtét várja a magyar kormány az Egyesült Államok új elnökének megválasztásával – értékelte Donald Trump megválasztását a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Lázár János kijelentette: a kormány reménye, hogy korrekt partnerség alakulhat ki a két ország között.

Emlékeztetett: Magyarországnak ugyan voltak eddig vitái az Egyesült Államokkal, de nem annak népével, hanem az amerikai Demokrata Párttal. Szerinte ezek abból adódtak, hogy a Fidesz és a nemzeti oldal nem értett egyet velük abban, milyen értékek mentén szervezze újjá az országot 2010 után, de a magyar kormány bevándorlás ellenes politikáját is kritika érte.

Az új elnökséget azonban új kezdetnek tekinti Magyarország, és az a világ számára is reményekkel teli lehet – fogalmazott.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
És ezzel valóban visszaérkezünk a valóság talajára. Mert a valóság az, hogy a homo sapiens egy olyan, az evolúció által felépített ösztönlény, aki saját túlélését félelmeiből fakadó bezárkózásra és mások legyőzésére, legyilkolására alapozza. Azok, akik ezt meghaladni, a hangsúlyt a ‘sapiens’-re akarnák helyezni, vesztésre állnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Miután Trump "Héjja", nem éppen a világ békében biznék!
Cefi
A KDNP mindig a republikánusokat tekintette testvérpártnak. Azt, amelyik neofasiszta diktátornak nevezte Orbánt...
not me
"A kormány szerint egy jobb világ közeledik Trumppal"

Egy szociopatával?

A magyar kormány mélybuta mélyparasztok gyülekezete.
Egy szociopata váltja meg a világot, mi?
Péklapát a Q arcotokba, ti disznók!
egyvandor
Fasizálódik a világ. Ahogy feledésbe merül, mire képes az ember egyre többen vevők az aljasságra. Gorbán és bandája most örül, a zembereknek egy ijesztő nagy frászra van szükségük, hogy magukhoz térjenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.