A kommunikációs miniszter ATV-interjúja alapján a kormány hűbéri rendszer kiépítésén dolgozik a magyar médiában. Az utóbbi hónapokban alaposan megroggyant propagandaminiszterünk, Rogán Antal elég szorult helyzetbe sodorta magát látványos hedonizálása, korrupciógyanús belvárosi ingatlanügyei és homályos üzleti kapcsolatai miatt, két hete viszont végre rákészült, hogy kiáll a nyilvánosság elé és megvédi magát a "nemtelen támadásokkal" szemben. Ennek a kiállás-sorozatnak volt első felvonása az október 27-i sajtótájékoztató, és kedd esti szereplése is Kálmán Olga stúdiójában. Utóbbi nagyon tanulságosra sikeredett, érdemes is kicsit elidőzni felette, a beszélgetés ugyanis elég szemléletesen mutatja be, hogy az idejét zárt falak közt közvéleménykutatási adatok elemezgetésével és gyűlöletpropaganda-fabrikálással töltő Rogán mennyire látványosan elszakadt a valóságtól. Kálmán Olga szépen végigzongoráztatta Rogánnal az aktuális politikai botránytémákat letelepedési kötvénytől, bukott...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezek a derék média-munkások valamit nagyon nem értenek

a 444.hu értékelése Toncsi Olga-asszonynál történt látogatásáról

A portálon tegnap délután megjelent cikknek már a címe is sántít: „Rogán Antal úgy dobálja az állami milliárdokat, mintha a fia zsebpénzét osztogatná”.
Nem tudom honnan vették, s tudomásom szerint erre még a médiában sokat szereplő Cilike sem tett említést, hogy náluk Toncsi adná oda a gyermekeknek a zsebpénzüket! =))
Azonban ennél sokkal nagyobb gond van az írással, lévén arról árulkodik, hogy valamit nagyon nem értenek. Az értetlenség már ott elkezdődött, hogy „szorult helyzetbe sodorta magát és rákényszerült, hogy kiálljon a nyilvánosság elé és megvédje magát ”. A vége azonban már teljesen egyértelmű: „mint politikus borzasztóan népszerűtlen, még Gyurcsány Ferencnél is kevésbé kedvelik a választópolgárok, és az azért kérdés marad, ér-e annyit a munkája, hogy lenyeljék a balhéit.”.
Ami igazi kettős hiba. Egyfelől; közismert tény, hogy miközben ártunk és qurmányunk népszerűségi indexei a mélységeket nyaldossák az esélyeik a 18-ra meredeken emelkednek!
Másrészt; ha valóban megfontolnál a dolgot egyértelmű lehetne, hogy – bár nem sok dolgot érzékelnek helyesen – hogy ezt jól látják a zembereknek imponál az „osz’t jónapot” stílus! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.