Egy októberi testületi ülésen szaladt el a ló Szalay Ferenccel, Szolnok fideszes polgármesterével, majd közleményben magyarázta, hogy mi történt.

Mint ismert: az egyik napirendi pontban azt tárgyalták, hogy létesüljön-e parkoló egy lakóházak mögötti részen egy 4 milliárd forintos önkormányzati bővítés részeként. A testület a projekt ellen tiltakozó lakók képviseletében meghallgatott egy idős nőt. Amikor a hölgy távozott, Szalay csak annyit mondott:

Ennyi hülye vén kurvát

A videót az MSZP tette közzé, majd lemondásra szólította fel Szalayt. 

A polgármester közleményben kért elnézést, mint írta, az októberi közgyűlésen egy kollégájával folytatott magánbeszélgetésen olyan szavakat használt, melyek nem helyénvalóak, és ezért elnézést kér mindenkitől.

Azokat egy, a nap folyamán az egyik kollégám által elmondott információ váltotta ki, mely szerint egyesek újra olyan pletykákat terjesztenek rólam a városban, melyek hosszú időn keresztül rendkívüli módon megviselték a családomat, s különösen a feleségemet. A hazug vádak felzaklattak, feldühítettek, aminek a nap során magánbeszélgetésben többször is hangot adtam, néha talán nem oda illő módon.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Janulusz
Fideszéknél a nyugger mamik választás idején, egy élet munkájában és gyerekek nevelésében megfáradt kivételes tiszteletet érdemlő szépkorúak. De amikor a mocsok banda már tobzódik a hatalmi kéjelgsében, és az idős hölgyek hibáik miatt kritikát fogalmaznak meg, akkor ők simán károgó hülye vénkurvák.
Ez a fidesz igazi arculata minden téren.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Ez az ügy nagyon kínos . Ennél csak ez az ócska magyarázkodás a kínosabb ...
Főlökött
Már elnézést, de milyen minőségben (?), közpénzből dotáltan, meresztette ülepét ott ? Mint polgármester! Magán-beszélgetések ideje, munkaidőn túl van tsokolom !
Ott és akkor mint polgármester ténykedett, mint hivatalos személy, és amit mondott, az sem magán - hanem hivatali témába vágó megnyilvánulása volt, mivel ugye, hivatali munkaidejében ténykedett.
Mivel nyilatkozott - minősített - személyeskedett úgy egy emberrel, akit nem is ismer, Őt minősített, ami pedig primitívségre utal, akár hogy is próbálja a megtörténteket magyarázni. Egy primitív ember, primitív magyarázkodása.
Állítasson magának, egy guggoló mellszobrot :)
quadrocopter
Hazudva magyarázkodik a rühes narancshéj!
evacica
A stílus maga az ember! Jellemző a fidesz vezetőkre ez a stílus, műveletlenek unintelligensek, de úgy látszik ilyenek kellenek a népnek. Elég sajnálatos, hogy ilyen bunkók vezetik az országot!Egyébként ahogy elnézem ezt a dali fidesz vitéz, hát őt is kikezdte már az idő vasfoga, saját jelzői rá is vonatkozhatnak! Gratulálok neki! Mehet ő is etikát és erkölcstant tanulni
Desischado
Gratulálok a szolnokiaknak, akik erre a bunkó, hazug féregre szavaztak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.