Az ellenzék átállt Brüsszel oldalára – így kommentálta Orbán Viktor miniszterelnök, hogy az ellenzéki pártok nem támogatták a parlamentben a bevándorlással kapcsolatos alaptörvény-módosítást.

A kormányfő péntek reggel a Kossuth Rádióban úgy nyilatkozott: a következő hetekben, hónapokban a kormány az európai küzdőtéren csak a Fidesz-KDNP-re számítva folytathatja a küzdelmet a bevándorlás megállításáért, "ebben a küzdelemben az ellenzékre nem lehet számítani".

"Most, hogy a Jobbik is korábbi radikálisokból ilyen zsúrpubik gyülekezetévé vált, láthatóan átállt Brüsszel oldalára, és (...) nem a magyar emberek érdekét, hanem Brüsszel szempontjait képviseli a magyar politikában" – fogalmazott, hozzátéve, hogy ettől még a feladatot el kell végezni, a bevándorlást meg kell állítani.

Arra a kérdésre, hogy e szerint jelenleg nincsenek további tervek az alkotmány módosítására, azt felelte: a hadszíntér Brüsszelben van, "itthon amit lehetett, elvégeztünk". Nemzeti konzultációt tartottak, népszavazást rendeztek, majd javasolták az alkotmány módosítását, de ezt nem tudták elérni, mert "az ellenzék átállt Brüsszel oldalára" – mondta.

Most értelmezni kell az alaptörvény hatályos, "migráció tekintetében nem egyértelmű" szövegét, és ezzel a tarisznyában Brüsszelben meg kell vívni a küzdelmet – közölte Orbán Viktor.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Tulajdonképpen szomorú látni, hogy az egykor radikális orbánból mára csak az árnyéka maradt. Sőt az sem, mert akkora sertés lett belőle, hogy ez sem igaz.
A mai orbánt az egykori orbán köpné pofán először.
A pénzes bevándorlás ma is virágzik, tehát a hazaárulást máshol kell keresni.
Az más kérdés, hogy a tákolmány módosítást 20 milliárd megspórolásával is meg lehetett volna tenni, de akkor még azt gondolták, megmutatják lehet itt népszavazás (amiről akarják, amiben ők biztosak). Na hát az sem jött össze, de ez sem zavarta meg a siker propagandát.
Most megy a ,,mi vagyunk a haza megmentője, mindenki mással szemben" felvonás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
orbán soha nem volt demokratikus, egy köpönyegforgató, gerinctelen parazita volt mindig, akit csak a hatalom, és a lopás érdekel. Erről ennyit. Még annyit tennék hozzá, hogy seperjen a saját portáján, bőven van mit.
kukac50
Inkább legyen zsúrpubi,gondolom (Andy Vajna kaszinójára gondolt) mint korrupt aljas kétszínű maffia vezér mint Orbán.
mekkelek
Ha ilyen fóbiája van mi a faxért nem kezdeményezi már az ország EU-ból való kiléptetését? Ez a brüsszelezés már nagyon elkoptatott lemez...
mégállnekem
Némi háttérszéllel Vona kinövi magát Orbán mellett...lesz még ebben az országban úri muri, eddig az ellenzék ölte egymást...most a jobboldal hatalmi harca zajlik ...a fityisz haldoklik.
soljanka
Ha ennek a Nemzeti Betegnek anno apukája és anyukája vettek volna villanyvasútat, meg ólomkatonákat, akkor most -befejezve harmadosztálybeli labdarúgú pályafutását- a felcsúti negyedosztály edzőjeként, boldog életet élhetne népes családja körében.
Mindenki jobban járt volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.