Csütörtökön a Jobbik elnökének szexuális hovatartozását taglalta a Tényekben Terry Black. Vona Gábor a műsorban azt mondta, nincs semmi takargatnivalója, most a Facebookon szólalt meg a Jobbik elnökének a felesége.

Orbán Viktor feleségének, Lévai Anikónak címezte Vona-Szabó Krisztina a nyílt levelet. Az elején kifejti, hogy mindketten távol próbálnak maradni a politikai csatározásoktól, és a támadásokat el kell tudni viselni, de most elérték a mélypontot.

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír” szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.

Ezt Vona neje az elbukott alaptörvény-módosítással magyarázza, de

bárhogyan is vélekedjenek a felek erről, egyetlen politikai ügy sem lehet indok arra, hogy egy családot megalázzanak, és minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekezzenek lejáratni a férjemet. Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy miért nem elég a politikáját támadni, miért kell ilyen eszközökhöz nyúlni.

Miután más megoldást nem látok, feleségként, anyaként Önt kérem arra, hogy állítsa le a férjét. Nyilvánvaló, hogy a politikai színtereken nem lehet Orbán Viktorra hatni. Azt feltételezem, hogy Ön lehet az utolsó, akire talán még hallgat.

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
KARAKTERGYILKOSSÁG?! Az! Tegyük fel, valaki meleg, vagy biszex, de legalább nem vonul fel!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Veleda
Felszínre kerülnek a mocsokságok, ez kissé hajaz az amerikai elnökválasztás módjára. Az eredményét már látjuk. Szar lehet a hangulat, ha már a feleségek is hadba szállnak a politikai csatározásban.
Az viszont nem igaz, hogy a Vona miniszterelnök akarna lenni, nincs rá bizonyíték, hogy ilyen ambíciói lennének, megjegyzem, nincs is rá esélye. Azt a hibát viszont elkövette, hogy már korábban sokkal karakánabb és tisztább politikát vártunk volna el tőle.
Veleda
Mindamallett emlékszünk rá, hogy a Terrike még néhány éve a baloldalon tetszelgett, már az is gyomorforgató volt, most csinált egy pálfordulást, és fidesz szinekben páváskodik, mégis mit remél?
Vagy ott éppen megfelel? Vádaskodni alaptalanul ---elég ocsmány.
evacica
@gulyasgyula: Ezt nem Antal József, ha nem Kovács Magda MSZP képviselő mondta!
evacica
Vona felesége hiába ir Lévai Anikónak, ő sem különb a férjénél! Egyébként ha a fidesz másba nem a karakter gyilkosságban és a gátlástalan lopásban világviszonylatban is utolérhetetlen! A magyarok többsége meg sajnos be is szopja eszt a sok aljasságot amit a fidesz folyamatosan szajkóz ! Pedig lenne mit a saját házuk előtt sepregetni mert kormány még ennyi mocskos dolgot nem követett el Rákosi óta élen Orbánnal!
kukac50
Aljasság amit művelnek! Lejáratás csak a céljuk! Zuschlaggal volt tele újság ,TV 70 millióért,
1,6 milliárdé Farkas Flóriánt mentegetik takargatják,Polt Péternek lenne dolga de rá sem hederít.
gulyasgyula
@evacica: Lehetséges ..Régen hallottam ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.