Antal Árpádot, Sepsiszentgyörgy polgármesterét, Mezei Jánost, Gyergyószentmiklós volt polgármesterét, Ráduly Róbertet, Csíkszereda polgármesterét és Szőke Domokost, Csíkszereda alpolgármesterét Orbán Viktor miniszterelnök tüntette ki az államalapítás ünnepe alkalmából. Csakhogy a mind a három székelyföldi elöljáró ellen nyomoz a korrupcióellenes ügyészség (DNA). De a kormány ezzel nem lehet kizökkenteni. Semjén Zsolt szerint „a korrupcióellenes harc ürügyén a magyarság megfélemlítése zajlik”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@namihami: Nem fogytak el a csókosok, csak a maffiakormány terjeszkedik. Tudod az itt ellopott milliárdokat ha külföldön fektetik be, akkor nehezebb lesz visszavenni.
namihami
@human: Szerintem erre a pénzre már keresztet vethetünk. Legfeljebb az lesz elvehető, amit itthon fektettek be. Bár félő, hogy az is rendesen le lett papirozva, ráadásul nem is saját név alatt. És nem is a mészárosok és egyéb reflektorfényben levők neve alatt.
A nyíltsziniektők el lehet majd (esetleg) venni, de az igazi strómanok nagyon jól rejtve vannak és lesznek is.
Mint ahogy abban is biztos vagyok, hogy ha az itthoni dolgaikat az utolsó fillérig is sikerülne visszavenni, a nagyja (min 90-95%) már rég egy olyan ország széfjeiben pihen, akivel nekünk nincs kiadatási egyezményünk. Ha élve kimenekülnek az országból, akkor még a köbunokáik is ott fognak pihengetni valamelyik Nyugat-Szamoai tengerpart homokos öblében.
Ezért írtam egyszer, hogy itt csak a Causescu-szisztéma segíthet a pénz esetleges visszaszerzésében, némi zsarolással kombinálva.
Ludmilla
ezek imádják kitüntetni a hasonszőrű bűnözőket
human
@namihami: Orbán már külföldre exportálta a korrupciót. Ott van például Hernádi Zsolt esete. De számos cég működhet mondjuk Romániában, ami Orbán érdekeltsége és a Magyarországról küldött milliárdok végül ezeknél a cégeknél landolnak, hisz erre hozták létre őket. A korrupció terén itthon szerzett tapasztalatot miért ne kamatoztatnák más országokban is. A szóbeszéd szerint földeket és még ki tudja miket vásároltak Orbánék az itthonról kimenekített pénzekből.
Clavigo
Nem baj Zsóóóóti...Remélem a DNA. hozzátok is eljut. Nem fogjátok megúszni...
Aki Én
Semjén nem érti miként lehet büntetlenül korrumpálódni, hiszen ehhez van szokva.
Csakhogy arrafelé nem ritka, hogy vezető politikusokat, vagy hozzátartozóikat zárják be korrupció miatt. Ebben is lemaradtunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.