Ellenzéki korrupcióellenes csoport felállítását javasolja a DK, annak érdekében, hogy közösen vizsgálják ki a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterről a sajtóban megjelent híreket.

A párt ügyvezető alelnöke, európai parlamenti (EP-) képviselője arra hivatkozott, hogy az Index hírportál egy oknyomozó cikkben mutatta be,

hogyan működhet Rogán Antal közpénzszivattyúja és kikből állhat a magyar emberek pénzének ellopására alakult Rogán baráti-haveri kör.

Molnár Csaba úgy fogalmazott: nagyon súlyos ügyek kerültek napvilágra, mert a portál szerint Rogán Antal hasznot húzhatott a Kulcsár-ügyből, 500 ezer forinttal szerezhetett meg egy 200 milliós belvárosi önkormányzati lakást, és a grúz hatalmi elit segítségével tervezhetett közpénzeket eltüntetni egy magyar-grúz együttműködésben épülő erőmű kapcsán.

Hozzátette, az elmúlt néhány hétben más esetek miatt is hallani lehetett Rogán Antal közpénz-szerzési mániájáról, ilyen volt például a letelepedési kötvények körüli botrány.

A DK nem fogja lemondásra szólítani a minisztert, mert ennek nem látják értelmét – mondta az EP-képviselő. Ehelyett korrupcióellenes csoportot kell felállítani, amely megpróbálja felgöngyölíteni, “hogyan szerveződhetett egy rogáni maffiacsoport arra, hogy a magyar emberek pénzének milliárdjait lopja el”.

Hozzátette, hogy mire eljutnak Orbán Viktor miniszterelnök megbuktatásáig, addigra tudniuk kell, hogy mennyi közpénzhez jutott a Rogán-féle kör. Egy kormányváltáskor pedig már kész dossziét fognak átnyújtani az addigra “tényleg függetlenné tett” ügyészségnek, hogy Rogán Antal

“oda jusson, ahova való, a hűvös cellába, ahol majd száraz kenyeret és poshadt vizet fog kapni”

– fogalmazott.

Kérdésre válaszolva azt mondta, megkeresik a többi demokratikus ellenzéki pártot, de véletlenül sem szeretnék, hogy úgy tűnjön, ők akarják irányítani ezt a munkát, ezért közösen dolgoznák ki az együttműködés kereteit.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fú, de csípném, amint a BP-14955 "rendszámú "Rogán eltélt Strasbourghoz fordulna a poshadt víz és a szárazkenyér tárgyában!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Hadd ne soroljam azt az elképesztő mocskot, azt a kismillió korrupt összefonódást, ami a pofánkba zúdult. És akkor jönnek ezek a nyomorult apparátus-összetartó biodíszletek, és főállásban asszisztálnak a luxusmániás ripacs hazugságainak 687-ik részéhez is. Aki – luxusmániás ripacs – azt sem tudta, hogyan tüntesse el a netről a rá nézve igen terhelő és egyértelműen bizonyító erejű fotót, amelyen Kertész ügyintéző is rajta van.

Rogán már megint csak akkor tért magához az amnéziából, amikor közölték vele, hogy fotó és videófelvétel készült arról, amit zsigerből letagadott. És megint nem az van, hogy magyarázatot adunk, hanem rázzuk az öklünket, hogy az rohadjon meg, aki lebuktatott. Mert a tiltott megfigyelés gyanúját veti fel, hogy az Index nem hagyta nyugodtan üzletelni az uraságokat. Miért nem rögtön közösség elleni uszítás, vagy terrorcselekmény elkövetésére való felbujtás?

Azt értem, hogy a bizonyítékok törvénytelen beszerzésére utalva öklöt rázni az megy, de mégis mi az a tiltott megfigyelés? Ha jól sejtem, ez nem bűntetőjogi kategória, már amennyiben a mai napon hatályos Btk.-ban (egyelőre) nincs ilyen elnevezésű tényállás. De ha lenne, akkor is hogy jön ez ide? A Spéderre uszított paparazzók művét trófeaként hordozta körbe a TV2, pedig az ő esetében csak vágóképek kellettek a tendenciózus lejáratáshoz. Itt viszont arról van szó, hogy az Index cikke bizonyítékokat szolgáltat a maffia működésének megértéséhez és ahhoz, hogy Rogán Antal mibű élhet olyan luxuséletet, amit a hivatalosan bevallott jövedelme nem tenne lehetővé a büdös életben. Nem beszélve a mindenhol letagadott, senki által nem foglalkoztatott, sehol nem dolgozó, offshore-lovagok körül sertepertélő, nem közszereplő, miniszterelnöki nemfőtanácsadó, ellenben milliárdosok életét élő szipogóbajnokról. Akire mindig akkor jön rá a hígfosás, amikor Rogán kávézna.
Köb Jani
@Iván Strasznov: Szép jellemzést tudtál adni magadról, fogalmazásod tökély személyiségedről, ömlik belőled a tudás utáni álmélkodás, de soha nem érsz fel a legalacsonyabb szintre sem tehetség hiányában.Te vagy az obszcén szavak királya, már csak a pártagkönyvedet kell felmutatnod bizonyításként.
Apatszerek
@Köb Jani: Megadta azt amit én nem kommentelek rólad mert akkor én is ahhoz az értelmi szinthez kerülnék mint amilyen szinten te most vagy. Ezennel befejeztem veled a kommentelést!
@Köb Jani: köszönöm a kiállásodat!
Cefi
Nem megy ki a fejemből Rogán Antal táskája. Az a 700 ezer forint, amibe egy ilyen táska kerül. Az ezt megelőző táska, aminek 420 ezer forint volt az ára. Nem, nem vagyok irigy. Dühös vagyok. Embertelenül és istentelenül dühös. Azért, mert ezt is lehet. Velünk ezt is. Ebben az országban ezt is.

Rogán csak egy az élősködők sorából. Talán ő a büdöstahóság csúcstartója, aki annyira nem volt képes levakarni magáról a felkapaszkodott senkikre többnyire jellemző kivagyiságot, hogy az még a szektatagokat is irritálja. Rogán a hímnemű Vajna Tímea. Az ostoba, érzéketlen, tapintatlan bunkó, aki nem is érti, mi a baj a viselkedésével. Aki fel sem fogja, mennyire ordít róla az embertelenség.

Mert mindennek ára van. Azt az árat valakinek meg kell fizetnie. Mindig. Kivétel nélkül. És ezt az árat azok fizetik, akik nem tudják megvédeni magukat.

Nem önmagában Rogán táskája a baj, hanem az, hogy annak az árát nem ő kereste meg. Nem Vajna Tímea brilliáns fülbevalójával van a baj, hanem azzal, hogy annak az árát sem ő kereste meg. Nem Rogán táguló luxuslakásával, egyedileg készített ingeivel, méregdrága táskáival, luxusútjaival van a baj, hanem azzal, ahonnan ezeknek az ára származik. És nem tudjuk – pontosabban én nem tudom -, hogy Rogán Cecília csipkeruhácskái, ékszerei, fehérneműi, cipellői mibe kerülnek. Jobb is, ha nem tudjuk.

Azt azonban tudnunk kell, hogy ezek az emberek soha nem dolgoztak a versenyszférában. Rogán Antalnak soha nem volt és ma sincs vállalkozása. Rogán Antalnak kizárólag a politikusi fizetése volt és van. Amiből – bármennyire is az átlagbér fölötti – nem futja az ilyen kiadásokra. A fizetése sokszorosát költi el. Ezeknek a luxuskiadásoknak a forrása az, ami érdekes. Amit nem akarunk elhinni, amit nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni. Amivel nem vagyunk hajlandóak szembesülni.

Elfogadjuk, de legalábbis lenyeljük a végtelenül pofátlan válaszokat. Rogán sértettségét. Mert a magánélete. Mert mindenki őt támadja. Irigységből. Gyűlöletből. Politikai...
Levendula
@simmering73: Tényleg úgy néz ki. Jót nevettem ezen a madárinfluenzás csókán :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.