Szalay Ferenc (Fidesz-KDNP), Szolnok polgármestere elnézést kért az önkormányzat októberi közgyűlésén mondott szavaiért az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

Csütörtöki sajtóhírek szerint a polgármester trágár szavakat használt, miután idős nők egy új parkoló ellen tiltakoztak.

Szalay Ferenc közleményében úgy fogalmazott, egy kollégájával folytatott magánbeszélgetésen olyan szavakat használt, amelyek

"nem voltak helyénvalóak".

A szavak kiváltó oka egy magántermészetű hír volt, amely mélyen sértette őt és családját – tette hozzá, megjegyezve: a hírtől feszültté vált, ebben a helyzetben mondta ki a közgyűlésnek nem szánt trágár mondatot.

A polgármester azt írta, szeretne elnézést kérni mindenkitől, akit megsértett; sajnálja, ha szavaival bárkit megbántott.

"Aki ismer engem, az pontosan tudja, számomra mennyire fontosak az idősek, mennyire sokat adok véleményükre és tanácsaikra"

- hangsúlyozta Szalay Ferenc, hozzáfűzve: hisz abban, hogy az önkormányzattal és a szolnoki nyugdíjasklubokkal, az idősügyi tanáccsal szoros együttműködésben végzett munkát – amelyet két idősbarát önkormányzat cím minősít – nem befolyásolják sem az általa "helytelenül elmondott szavak", sem pedig az emiatt indított "nemtelen politikai támadások".

A szolnoki polgármester sértő megjegyzését csütörtökön és pénteken a Jobbik, az MSZP, a Párbeszéd és az Együtt is bírálta közleményben, a Demokratikus Koalíció pedig sajtótájékoztatót hirdetett az ügyben. Az ellenzéki pártok közül több Szalay Ferenc lemondását követelte.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Felesleges aggódnia...Nem fog lemondani,,és nyálcsorgatva fogják újra választani...Remélem mindegyik hölgy az Ő szavazója...Kicsit szembesültek az őszinte dumával.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Dögölj meg te szemét patkány !! Legközelebb
anyádra mondj ilyen jelzöket !!!
Zeta
@volvós: Elnézést kért.
Honnan hova?
Megengedem! Ott a kecske ,két szarva ,ott ellehet nézni , a messzeségbe. . . .közben
Cefi
Normális helyeken ilyenkor az van, hogy az illetékes elvtárs – ha már nem érzi úgy, hogy vennie kellene a kalapját, és eltakarodnia a közéletből – legalább megkímél az effajta mindenkire nézve méltatlan fedősztoriktól. De nem. Fideszes Ferenc hazudik és közben sajnáltatja magát. Mert ezek a fogalmam nincs hol tenyésztett pártkatonák gyárilag úgy vannak összerakva, hogy a büdös életben soha ne legyen annyi vér a pucájukban, annyi gerinc a gerinctelenségükben, hogy férfiként kiálljanak és vállalják, hogy hibáztak, elkúrták. Ehelyett félszájjal elnézést kérnek és nyomják a vádaskodást, férfiatlanul sajnáltatják magukat. Ezt csinálja mindegyik, a nőverő Balogh Józseffel bezárólag.

Kurvaország az (egy másik Ferenctől idéztem, aki bele is bukott az igazmondásba, mondjuk), ahol az ilyen tajparasztokat, az ilyen erkölcstelen helyi uraságokat újra és újra megválasztják. Nem az ő saruk, hanem mindazoké, akiknek az emberi méltóságukon trágyaleves csizmával, következmények nélkül végig lehet gyalogolni. Nem csak meglopnak, de extrába le is hülyekurváznak. És a sok férfiatlan kisstílű pöcs között nincs sehol egy nő a Fideszben, aki kikérné magának. Schmidt Máriával az élen. Hogy büdösbunkó tornatanárok idős embereket gyalázzanak. Ez a durva, nem az a huszonszázezer milliárd.
nyanya001
Talán a bableveses marira gondolt közben ...
Clavigo
Felesleges aggódnia...Nem fog lemondani,,és nyálcsorgatva fogják újra választani...Remélem mindegyik hölgy az Ő szavazója...Kicsit szembesültek az őszinte dumával.
szettevette
Hát öreg, ha valóban ezt gondolnád, akkor ilyet nem mondtál volna. Ezt nem lehet visszacsinálni. Sajnos, a mai politikai elit azt hiszi, hogy mindent megtehet. Csak azt
felejtik el, hogy akik odajuttatták, azok között is elég sok a nyugdíjas, és idős ember.
Nélkülük pedig elég nehéz megnyerni a választásokat. (akár milyen pártnak is!)
nyanya001
Elmész a qrva anyádba te szarházi !
Elnézést !
sokanvagyunk
@nyanya001: Hosszan és jól meggondolta hogy kinyögje a magyarázatát, Te meg itt kapkodsz. :)
papa.49
Ebből is látszik mennyire érdekli őket (a fütyiszeket) az emberek véleménye, sőt az is látszik, hogy ez az emberszerű megrekedt a fejlődésben az egysejtűek szintjén, bár állítólag tanár lenne, de én ezt kötve hiszem!!!
Mindenesetre kívánom neki hogy naponta többször is nevezzék ,,vénszarnak,, a szemébe is, meg a háta mögött is, mert nagyon rászolgált a kifejezésre!!!
papa.49
@Horizont: Kár lenne a szérumért, én örökös rabszolgaságra, teljes jogfosztottságra ítélném őket (az egész fütyiszt) és dolgozhatnának, maguknak ha ruházkodni, meg enne akarnának, valahol a pusztán messze minden emberi településtől!!!
CsipkeRózsa
Attól, hogy elnézést kért - mert ezt várták el tőle - , még azt gondolta, amit mondott.
Törölt felhasználó
Elnézést, hogy vén kurvának neveztem önöket!:) Jó, akkor úgy néz ki ezt is lehet te vén fasszopó!
3dwhite
Tel sz van? Itt pl lenne kit kiosztani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.