Volt egy cikk a hvg.hu-n, ami arról szólt, hogy Várhegyi Attila, a korábban sikkasztásért elítélt szolnoki polgármester - aki napjainkban is fontos részét alkotja a kormánypárt hatalmi- és médiagépezetének - szívinfarktust kapott. Ez nem tetszett a kormánypárti sajtónak, előbb a Magyar Idők, aztán a TV2 szállt bele az újságíróba. A TV2 híradójában szánt két és fél percet, ahol kormánypárti jogászok (ifj. Balsai és ifj. Lomnici) aggódnak a médiaetikai normák miatt, és közben bevágtak felvételeket Gergely Zsófiáról, úgy nyitva, hogy „ő itt Gergely Zsófia”. De ez nem volt olyan jó öltet. A képeken szereplő nő ugyanis nem a hvg.hu-s Gergely Zsófia, ő nem is így néz ki. Hanem egy teljesen másik Gergely Zsófia, aki egy Négy Mancs nevű állatvédelmi szervezet projektvezetője volt egy időben. Ahogyan az a mögötte lévő logón is látszik.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ez tortenik, ha a vajna-fele TV2-s szerkesztok csinalnak egy riportot: uvolt a dilettantizmus, senkit nem erdekelnek a "TENYEK", vagyis az, hogy valoban az-e a kepi anyag, amirol vagy akirol a riport szol?
Nem baj, balsaikam, egyszer majd neked is el kell szamolnod azzal a tennyel, hogy miert is toltad olyan lelkesen a futyisz szekeret...Remelem, mar nem kell ra sokat varni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Mi lenne ezzel a két ifjú pondróval, ha nem lennének apukák+a fidesz...ja és mi lesz, ha már ezek nem lesznek?
bencemacska
@karma1: Balsaikám azért tolja oly szorgalmasan a fütyisz szekerét, mert az tette az apját alkotmánybíróvá. és feltételezem, hogy az anyja ügyvédi irodáját is ellátja jól fizető munkákkal!
dr. prédikátor
Valaki árulja már el hogy mi a bánatos lófasz ez a TV2??? Valamiféle bolondokháza???
quadrocopter
@dr. prédikátor: Az, mégpedig keményen az, csak hasznos, ha zsinórban lejáratják a hörcsög tv-t!
Menjenek fánkot sütni a ribi homokójába, talán arra képesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.