Drámai videóban támadta meg a DK elnöke az Orbán-família és a Ghaith Pharaon nevű olajmilliárdos közötti kapcsolatot.

A kísérőszövegben Gyurcsány Ferenc azt ígéri, ki fogja deríteni, "mi köze lehet Orbán Viktornak egy nemzetközileg körözött bűnözőhöz".

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Viktort szép szóval ebben a jogállamban nem lehet
felelösségre vonni, amig P.P föügyésszel egy asztalnál ül !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Eriksson: Feladtam. Háromszor akartam válaszolni, szép hosszú indoklásokkal, de jön egy villanás a gépemen, és eltűnik a beírt szövegem. Ha hibáztam, akkor visszavontam, és hiszem, hogy így élni fog a hsz.-em, csakhogy ez nem válasz...
Eriksson
@eugen4402: Írd előbb Word-be, akkor talán nem tűnik el a szöveg. :)
eugen4402
@Eriksson: Á, már nincs jelentősége. Egy millió vélemény se számít, az enyém csak egy a sok közül, kutyát nem érdekli. Vannak jobbak...
Eriksson
@eugen4402: Vannak jobbak? Mihez képest? Különben is minden vélemény vélemény, s minden vélemény valakinél értékesnek számít. :-))
eugen4402
@Eriksson: Pontosítok: én a múlt vagyok. Szeretnék olvasni minél több progresszív, előrevivő hsz.-t, mert a világnak nem én vagyok fontos, hanem a JÖVŐ. Sok olyan véleményt szeretnék olvasni, hogy a mai derékhad milyen értékrendet képvisel. Mit tart elsődlegesnek, mit sorol kissé hátrébb, és mire mondja azt, hogy "ej, ráérünk arra még"?
Eriksson
@eugen4402: Nem vagyok mai gyerek már én sem és mondhatnám, hogy nekem úgyis mindegy. Igenám, de az ember mindig aggódik valamiért, most éppen a káosz felé haladó világ miatt, melyben utódaink sorsa alakul. A világ megismerése mindig a múlt tapasztalatain keresztül vezet, de egy "újszülöttnek minden vicc új", legfeljebb másként értékeli. Majd megoldják a problémáikat nélkülünk is.
Én abban hiszek, hogy kinövi a társadalom a mostani trendet, hogy úgy akarnak pártok, érdekkörök, baráti és nem baráti társaságok maguknak népszerűségi előnyt szerezni, hogy az ellenlábasait ordenáré módon leszólja, mocskolja, földbe tapossa anélkül, hogy ő maga valami értékeset mutatna fel magáról. Pedig valahol ott kellene kezdeni, hogy nézzétek, én (mi) vagyok az, aki méltó vagyok a Ti bizalmatokra. Mint Jézus tette egykor.
Az emberi közösség működésének alapja a kölcsönös megbecsülés, a tisztelet, az egymáson segíteni akarás, és nem a káosz megteremtése. S ha eddig megvagyunk, a politikusok már keveset árthatnak nekünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.