Terjedelmes interjút adott a Nyugati Fénynek az SZDSZ és a Fodor Gábor-féle Liberálisok alapító tagja. Puza László bizniszpártnak nevezi ez utóbbi formációt, amelynek vezetését "bolsevista tempó" és "sötét anyagi érdekek" mozgatják.

Puza kitereget sok komoly kulisszatitkot a Liberális Párt működéséről. A videórészletekkel is dúsított interjú megtekinthető itt.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
@Béla333: Nemá'!
Egy kormánnyi embert nem tud(ná)tok összetoborozni! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@idppp: 19.21
Semmi gond, nyugodtan ekézd az LMP-t, én mindannyiszor felhívom a figyelmet az MSZP és Gyurcsány erkölcstelen, tolvaj, korrupt múltjára. Arra, hogy a hátunk mögött a Fidesszel összejátszva lopták el az adóforintjainkat.
Amit még Gyurcsány is elismert egy korábbi Figyelőnek adott nyilatkozatában. Ismered, vagy nem is érdekel?
Te az LMP ellen max. annyit tudsz felhozni, hogy 4 alkotmánybíró kiválasztásában vett részt. Olyanokat választottak a jelek szerint, akik nem a kormány emberei, ezekkel a bírákkal inkább jól járt az ellenzék, mint ha nem jelöltek volna senkit!
Béla333
Itt is megkérdezem!:
Valaki szitkozódás nélkül meg tudja mondani, hogy mi a probléma ezzel a 4 bírával?
Mi a gond velük, ha nem a Fidesz emberei?
Öntik rá a moslékot az LMP-re, de mondja már meg valaki, miért gond az, ha 4 nem kormánypárti alkotmánybíró kerül be?!
idppp
@Béla333: Ki mondta, hogy nem Fidesz közeliek az alkotmánybíró-jelöltek? Ők! Akkor rendben van!
Megegyezett a Fidesz, a KDNP és az LMP az Alkotmánybíróság (Ab) hiányzó bírói helyeire a jelöltekről: a frakciók Marosi Ildikót, Horváth Attilát, Schanda Balázst és Szabó Marcelt jelölik – jelentette be Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. A testület új elnökének személyéről is egyetértés jött létre a három képviselőcsoport között, de az ő nevét a házelnöki felkérés előtt nem árulják el. Az viszont nincs rendben, hogy egy - állítólag - a Fidesz leváltására készülő párt biztosítja a 2/3-ot Orbánék számára, hogy a nekik kedvezőket válasszák meg! Hova lett a sokat hangoztatott függetlenség, ellenzékiség? Sajnos, maga országos barom, nem képes felfogni mekkora kárt okoznak a kormányváltó ellenzéki összefogásnak, avval, hogy az LMP nyíltan kollaboráns párt lett! Szerencse, hogy ezzel megszűnésre ítélték magukat, és hamarosan eltűnik a politika palettáról ez a szemét, mocsok társaság!!
Béla333
@idppp: 21.33
Én nem ismerem a jelöltek múltját, politikai beállítottságát, de én ugyanúgy megkérdezem: Ki mondta, hogy a jelöltek Fidesz közeliek? Te! Ez még nem jelent semmit!
"Schiffer András azt mondta az Indexnek, hogy tavaly decemberben már tárgyaltak a parlamenti frakciók az új alkotmánybírákról, és
februárban majdnem meg is született az egyezség – ugyanerről a négyesről.
Ám a Fidesz végül nem bólintott rá, feltehetően azt gondolták, hogy a jobbikosokkal jobb kompromisszumot köthetnek.
Májusban szintén volt egy tárgyalási kör, ám akkor sem sikerült megegyezni, míg végül most ősszel a Fidesz rábólintott az LMP feltételeire. Schiffer szerint számukra az volt a lényeg, hogy az összes alkotmánybíró elfogadható legyen. Tehát az LMP nem akart belemenni egy olyan felállásba, hogy mindenki külön jelöl, aztán megszavazzák egymás jelöltjeit. "
index.hu/belfold/2016/11/17/megallapodott_a_fidesz_es_az_lmp_az_alkotmanybirokrol/

Ha képtelen vagy úgy írni bármit is, hogy ne tegyél mellé sértő jelzőket, akkor én is rászokok erre: ha neked írok, akkor téged "ostoba bunkó paraszt"-nak foglak szólítani.

Tehát "ostoba bunkó paraszt" komment társ a szemét mocskos társaság (idézet tőled) nem az, amelyik akár részt vesz az alkotmánybíróság létszámának a feltöltésében, ha azok a jelöltek nem a Fidesz emberei, hanem azok a pártok, akik részt vettek a korábbi években a Fidesszel szövetkezve az ország szétlopásában.
Akik a lopott adóforintjainkat - mint egy bűnszervezetben - elosztották egymás között. Akik demokráciáról pofáznak, miközben ők akarják eldönteni, hogy ki a demokrata, akik bejelentik, hogy őket a demokrácia nevében még kritizálni sem lehet.
Aki képes olyat bejelenteni, megüzenni a Fidesznek, hogy ne aggódjanak, nem kell senkinek börtönbe menni, ha ez rajtuk múlna! Ez a két párt az MSZP és a Gyurcsány vezette DK!

Na ezek a szemét mocsok társaságok, akiknek el kell tűnni a süllyesztőben, tudod te "ostoba bunkó paraszt"!!
idppp
@Béla333: Tudja, hogy kell a hülyét fokozni, Hülye, hülyébb, Béla333!
Béla333
@idppp: 19.08
Mi van "ostoba bunkó paraszt"? Előkerültél?
Leamortizálódtál, már egy értelmes hozzászólásra sem futja, csak a személyeskedés megy?
Te is mész a süllyesztőbe az MSZP/DK-s haverjaiddal együtt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.