Ötvenhét, magát afgánnak mondó illegális migránssal szemben intézkedtek a rendőrök vasárnap este a fővárosban – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a rendőrök lakossági bejelentés alapján intézkedtek Budapesten, a Ferencvárosi pályaudvaron, valamint a IX. kerületben, a Soroksári út és az Illatos út kereszteződésében.

A rendőrök a pályaudvaron a vasúti szerelvények átvizsgálása során 45, elsődleges adatok szerint afgán állampolgárt, köztük több kiskorút találtak. A IX. kerületben, a Soroksári út és Illatos út kereszteződésében további 12 fő, magát afgán állampolgárnak valló személlyel – köztük szintén több kiskorúval – szemben intézkedtek.

Az emberek nem rendelkeztek Magyarország területére való belépésre vagy tartózkodásra feljogosító érvényes útiokmányokkal, így őket a további eljárás lefolytatása céljából a Repülőtéri Rendőr Igazgatóságra előállították – közölte a BRFK.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Hol és mikor jött be az országba ez az 57 migráns ? A szerb határ szinte hermetikusan lezárt állapotban van ... vagy talán mégsem ?
Az ottani állapotok sokszor, valószínűleg nem az őrzésről szólnak. Inkább arról, hogy a legfőbb tevékenység a szolgálatban levők részéről, hogy a 14. óra után hova bújjanak az eső és a szél elől.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
Ha föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk így védi a hazát, ha egy 25 éve körözött bűnözővel végan és dalolva üzletelnek, akkor mégis milyen vastag bőr lehet a pofájukon?
tutajos
Nem kéne esetleg a Déli határra valami Rabsicháló !
Szerintem cirka 25 md-ból ki is hozhatnánk !!! ???
tutajos
@tutajos: Nem kéne esetleg a Déli határra valami Rabsicháló ???
papa.49
@eszegfu: Egy részük meglépett a ,,befogadó állomásokról,, ami ugye ,,nyitott rendszerű,, hoggy miért azt nem tudom, másik részük meg átsétált a határon, és beszállt a rá várakozó gépkocsiba amelyik ,,jópénzért,, felhozta Pestre!!!
A kivitelezőket meg lehet találni, de a szervezőket soha, azokat védi a mundér, mert nekem ne mondja senki, hogy ez nem lezsírozattan megy!!!
Köb Jani
Az ellenzék gyűjti a menekülteket Pesten, ők a demokrácia és az olaj áldozatai.
Cefi
Szerintem a parlamentben ennél több migráncs garázdálkodik már hat éve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.