A kormány határozott célja, hogy a következő években az egész országot érintő digitális fejlesztéseknek köszönhetően Magyarország a digitális átalakulás versenyében Európa legsikeresebb, legjobb teljesítményre képes országai közé tartozzon – jelentette ki a Digitális Jólét Program összehangolásáért és megvalósításáért felelős miniszterelnöki biztos hétfőn Nyíregyházán.

Deutsch Tamás a projekt helyi alprogramjának záró sajtótájékoztatóján elmondta, el kell érni, hogy a hálózati fejlettséget, a köznevelési-szakképzési-felnőttképzési rendszer, illetve a vállalati szektor digitális-gazdasági átalakulását tekintve Magyarország benne legyen az európai elitben.

Ehhez már rendelkezésre áll a tudás, az együttműködés, valamint a szükséges hazai és uniós pénzügyi forrás is – hangsúlyozta.

Hozzátette, az elmúlt években a piac jelentős mértékben fejleszt és beruház ebben a szektorban, így nincs pénzügyi akadálya a későbbi fejlesztések megvalósításának.

A miniszterelnöki biztos kifejtette, a Digitális Jólét Program keretében indított beruházások "életteli fejlesztések", amelyeket például a nyíregyházi térségben diákok, tanárok, vállalkozók és önkormányzati alkalmazottak egyaránt tudnak használni.

A program középpontjában a magyar emberek állnak, akiknek nagyon fontos, hogy a digitalizáció kézzel fogható legyen, és az életükben a gyarapodást és a sikert megalapozó hatásaival találkozzanak

- fogalmazott Deutsch Tamás.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Eladott Ország: Pontosan. Az internet és a számítógép vagy a laptop ára az egekben van, ezt egy kispénzű ember nem bírja megvenni. Ha tönkremegy a gép, akkor annyi. Arról nem is beszélve, hogy először a megélhetést kéne rendezni. De nyilván ebből a juttatásból is kasálnak a cimborák, ugye? Erre mit lép ez a drogos hazug?

@Szeparepa2: Szepa, csak azt mondd már meg, hogy mikorra várható ez a csodálatos esemény?
Zeta
A net adó elleni tüntetés óta, Tomit aktiválták. Miért, mit várnak tőle, hogy az ország minden problémája megszűnik,Ragyás Tóni?
Eladott Ország
A kokaint, fűt, alkoholt, prostit nyomó Deutsch Tamást elvihetné a digitális vírus.
Szókrakész
Tompika!!!
Wazze!!!

Akkor miért akartátok emelni a netadót?!?!?!
Most más fajtát szívsz, hogy egész más hatása van?!?!?!
Szókrakész
"Hozzátette, az elmúlt években a piac jelentős mértékben fejleszt és beruház ebben a szektorban, így nincs pénzügyi akadálya a későbbi fejlesztések megvalósításának."

Igen!

Az elitben még a talicska és az ásó is komputervezérlésű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.