Kérdéscunami várta a miniszterelnököt a Parlamentben. Több kérdésre is válaszolnia kellett az Országgyűlésben Orbán Viktornak  - tudósít a 444.hu.

Szél Bernadett, az LMP társelnöke Rogán hazugságairól és Rogán Kertész Balázshoz fűzödő kapcsolatáról kérdezte Orbánt, mégis csak a miniszterelnök nevezi ki a minisztereit.

Orbán úgy válaszolt, hogy "úgy látom, hogy ön mindig kipécézik magának egy miniszteremet. Elfogyott a Fazekas Sándor elleni muníció, és most Rogán képviselőtársam van soron." A miniszterelnök kijelentette, hogy

"nem foglalkozom a politikai blöffökkel, politikai botrányokkal. Minden egyes támadás csak megerősíti Rogán pozícióját."

Majd hozzátette, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter már minden kérdésre válaszolt az Országgyűlésben.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Nagyon sok disznóság lehet ill. van a háttérben. Rogán az egyik kulcsfigura ebben a csapatban. Az ő esetleges, bukása egy láncreakciót indíthat el a Fideszben, ami a párt válságához vezethet . Ezt nem kockáztathatják meg Rogán kezének elengedésével.
Számukra Rogán Antal védelme "élet-halál" kérdése, még azon az áron is, hogy közben Orbán hülyét csinál magából.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Szeparepa2: A suttyók még a "nix ugribugrit" is lopták. Moldovától.
kukac50
Csak egy korrupt miniszter elnök mondhat ilyent! Normális becsületes azt mondta volna kivizsgáltatom az ügyet!
DR Eric CARTMEN
"...Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Sokaknak még mindig kisebbrendűségi érzése és bűntudata van velük szemben. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket..."
Lepényleső
...akkor ez a világ legerősebb pozíciója lesz? Esetleg a fydes gránitnál is erősebb? Lehet ezt
vasalással merevíteni,fenyegetni,bármit lehet csinálni,amíg azt nem mondják;hogy eddig?
rdos
Túl kedves vezetőnk válaszát lefordítom magyarra: "tovább szeretnénk lopni!".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.