Egy törvénymódosítás szerint 30 évig titokban maradhat, mennyiből és hogyan épül például a miniszterelnök új hivatala, új vasútvonalak, pályaudvarok, repülőterek – számolt be az RTL Híradója.

A belügyminiszter nemzetbiztonsági okokra hivatkozva tagadná meg a kiemelt jelentőségű beruházások adatainak kiadását. 

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem tarthat ez már nagyon sokáig, lassan itt a könyv utolsó lapja, és azon egy ,,akasztófa,, van rajzolva, na ez néz ki nektek hazug tetvek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Nessy: A Sikló már azért is jó, mert ebben a hazában egyébként is minden pálya feléjük lejt. A Sikló se fog kilógni a megszokott rendszerből. Egyetlen feladatot kell csak megoldani. Ha felköltöznek a Várba, akkor a Sikló lejtésirányát feltétlenül meg kell majd változtatni. Majd a Mészáros erre is alapít egy új céget.
human
A poén az, hogy most is csak a milliárdokról beszélünk amit erre költenek. Holott az egészben a legpofátlanabb húzást már észre sem veszünk. Emberek, Orbán a várba költözik. Hát lehet ennél egyértelműbbé tenni, hogy ő nagyobb embernek tartja magát bárkinél aki valaha vezette ezt az országot? Kiemeli magát a népből éreztetve, hogy ő mindenki felett áll, rá nem vonatkoznak szabályok, erkölcsök.
bakegya
...mint ahogy azt sem lehet tudni9,mennyit lopott az államkasszából és a magyar zemberek drága idejéből ez a SZÉPLELKŰ HARCOS MAFFIAVEZÍR!
de azért,nagyon büszke vagyok magamra és a sikereimre,aláírás MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE ORBÁNC VICCTOR
kiscsillag66
Én azt szeretném, ha a miniszterelnök nem költözne a Várba! De nagyon. A nagyravágyás már elvette az eszét. Csak tönkre tenni tudnak mindent. Amit már eddig tettek az országgal, az nagyon elszomorító. Ez az, amikor sehol nincsenek szakemberek csak pártkatonák!
Eladott Ország
Ideáig úgy tudtuk, hogy a közpénzek elköltésével a kormánynak el kell számolni, az országgyűlésnek. De ha nem így van akkor az országgyűlési választásnak sincs értelme, már csak királlyá kel választani a csúti csüngőhasút.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.