Brutális mélyrepülésben van a magyar építőipar az EU-pénzek nélkül, 2015 vége óta, amióta nem érkezik brüsszeli segítség, ötödével zuhant össze, és még mindig nincs sok jele, hogy megállna az esés. A stadionépítések azért segítenek, és a lakásépítések felpörgetése is sok reményt ad.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A stadionok is azért épülnek, hogy mesterségesen gazdasági növekedést gerjesszenek. Erre csak rásegít a túlárazás és mellékesen ebből a haveroki is milliárdokat keresnek.
Hellcat
Na most látszik meg mire mennénk a csúnya EU nélkül...és most látszik meg az is, hogy a fidesz szétlopta azt a keretet amit a felzárkózásra kellett volna fordítani...A sok barom meg az EU-t szidja...A házunk előtt nemrég felújítotak egy vasúti átjárót...360 millióból...már most szarabbul néz ki mint előtte...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.