Havasi Bertalan szerint a miniszterelnök a magánprogramjairól nem köteles felvilágosítást adni. A DK szerint ennél többről van szó, mert korábban elmondták, hol tölti Orbán a szabadságát. A Demokartikus Koalíció rákérdezett, hogy Havasi Bartalan, a miniszterelnök sajtófőnöke miért nem árulta el augusztus 4-én, hol tartózkodik Orbán Viktor. A párt szerint ez azért fontos, mert az Adria-tengeren ezen a napon került egymás mellé a nemzetközi körözés alatt álló Ghaith Pharaon szaúdi bankár és Mészáros Lőrinc milliárdos felcsúti polgármester jachtja. Pharaonnal – Orbán telekszomszédjával – a kormányfő bevallottan találkozott is, sőt Pharaon professzorként emlegeti, miközben a magyar hatóságok összevissza ködösítenek azzal kapcsolatban, miért nem adták ki az őt köröző FBI-nak vagy Interpolnak. Havasi a DK-nak arra hivatkozva nem válaszolt érdemben, hogy a miniszterelnök a magánprogramjairól nem köteles felvilágosítást adni, pedig a párt szerint korábban mindig nyilvánosságra hozták,...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyuska
Tehát joggal gondolhatjuk, hogy ott volt Mészáros jachtján ő is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Ja hogy ez magánprogram? Akkor a vona buzulása miért téma?
nezelodo
@Hellcat: Pedig a Vona saját bevallása szerint Orbán polgári köröcskéjébe járt másságot keresni. Alighanem megtalálta, csak nem úgy ahogy Orbán mondja, de lehet, hogy úgy is. Vitya, nem síkos ez a pálya egy kicsit?
Szókrakész
Orbán volt az ürgebőrbe öltözött békaember...
bencemacska
@Szókrakész: ma, 17:01
Szerintem ő volt a fedélzetet felmosó matróz!!!-:)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.