Várhatóan ítélet születik szerdán a Gödöllői Járásbíróságon annak a volt fociedzőnek az ügyében, aki rávette 10 éves tanítványát, egy kisfiút, hogy szexuális kapcsolat legyen közöttük.

A férfi 2008 szeptemberétől dolgozott a domonyi általános iskolában, mint futballedző és koordinátor. Az edzéseken későbbi áldozata, egy akkor 10 éves kisfiú is rendszeresen részt vett. A vádirat szerint 2009 nyarán közeledett először tanítványához, arra kérte őt az egyik edzés után, hogy maradjon a sportpályán. A többiek lassan elmentek, ők pedig egyedül maradtak. A férfi behívta az öltözőbe a fiút, ahol meztelenül várt rá. Amikor a gyerek belépett az ajtón, éppen törölközött. Arra kérte a kisfiút, hogy kézzel elégítse ki.

“A vádlott, miután izgalmi állapota egyre jobban felfokozódott,megkérdezte a kiskorú sértettől, hogy látott-e már férfit elélvezni. A kiskorú sértett azon válaszára, hogy nem látott és nem is szeretne ilyet végignézni, a vádlott a kiskorú sértett előtt önmagát kielégítve egy törölközőbe ejakulált” – áll egyebek mellett a vádiratban.

A férfi figyelmeztette a gyereket, hogy nem beszélhet senkinek a történtekről, mert ha mindez kitudódik, mindketten bajba kerülhetnek. A kisfiú hallgatott.

Eltelt három hét, és a férfi ismét arra kérte a diákot, hogy – a múltkorihoz hasonlóan – elégítse ki őt az öltözőben. A gyerek nem ellenkezett, és – ahogy a hivatalos tájékoztatásban áll – szexuális kapcsolat alakult ki közöttük, a vád szerint körülbelül tíz alkalommal.

A vádiratból egyébként kiderül az is, hogy a férfi korábban Svájcban élt, ahol – egyebek mellett – szexuális zaklatásért négy évet kapott, majd kitiltották az országból.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Árulja már el nekem valaki, hogy egy szexuális zaklatásért elítélt embert miért engednek gyerekek közelébe???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Alfonzia
Tiltakozom a cím ellen. Gyermekkorúval nem lehet "szexelni", mivel maga a kifejezés kölcsönösséget feltételez. Ha aktus történt, akkor a gyermekkorút megerőszakolták, szexuálisan bántalmazták, visszaéltek vele, ha pedig a konkrét cikkbeli esetre utalunk, akkor az edző "szexuálisan molesztálta" a gyermeket. Kérem a szerkesztőt, hogy javítsa ki a súlyosan félrevezető címet.
coni
Valmiféle szűrés csak van mielőtt gyerekek közelébe engednek valakit. Persze ha pedofilokat kitűntetnek az nem jó üzenet a társadalom felé, így nem csak a hatalom, de a társadalom is elfordítja a fejét ha "gyanús" esetet észlel, lásd úszók...
Zeta
@Aki Én: Ahogy hallottam, különleges elbanásban lesz része a börtönben!
Aki Én
@Zeta: Az ilyeneket imádják. Először a fogait távolítják el, aztán ő lesz az oral maistro.
grincss
@Aki Én: Nagyon jó urológusok vannak ott!
Biztos naponta többször "megvizsgálják"! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.