Az Európai Bizottság lezárta azt a Magyarországgal szembeni kötelezettségszegési eljárást, amelyet a paksi atomerőmű felújításával kapcsolatban, a közbeszerzések ügyében indított – közölte Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A tárcavezető emlékeztetett, hogy a brüsszeli testület két éve indított eljárást, a mostani döntés pedig azt jelenti – mondta –, hogy a bizottság nem vitatja Magyarországnak azt a jogát, hogy megállapodjon Oroszországgal az erőműépítésről és a hitelfelvételről.

Akik ezzel kapcsolatban mást állítottak – például Jávor Benedek, a Párbeszéd európai parlamenti képviselője –, azok "látványos vereséget szenvedtek" – fogalmazott Lázár János, aki szerint Jávor Benedeknek érdemes volna megfontolnia a politikai pályafutása folytatását. A miniszter mindezek alapján reális esélyt lát arra, hogy 2017-2018-ban megkezdődjön a paksi kapacitásfenntartással kapcsolatos építkezés.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Fővadász úr! A kurva anyád.Pontosan az ilyen gátlástalan büdös bunkók miatt tartunk itt. Éppen a hozzátok hasonló élősködő, pofátlan tahók miatt kellene az Uniónak végre keményen az asztalra csapni. Sokkal szigorúbb szabályozás kellene, a közösség érdekében. Azért, hogy az ilyen mértéket nem ismerő suttyók végre megtanulják, hol a helyük és ne szarhassanak a közös asztalra, aztán ne döngethessék a mellüket röhögve. Ti nem csak a saját országotokat raboljátok szét, nem csak a tulajdon polgáraitokat fosztjátok meg attól, hogy valaha ebben az életben nyugodt, biztonságos életünk lehessen. Ti az egész közösséget szét akarjátok verni. Saját pitiáner céljaitok érdekében, senki és semmi nem számít.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@karma1: Ja, és minden szent és sérthetelen, ami parancsot kiad Urán Viktor, a Paksi Hapsi.
karma1
@Cefi: Na ez szep,... Most szomoru vagyok,... Azert Toled nem ezt vartam volna...Telleg igy volna? Minden mas bloff, bloff, bloff???...:o((((

De legalabb az utolso mondatoddal felvidamitottal,...Koszi!
gyuszipapa587
Ez a bugris paraszt megint meg akarja firkálni a népet mert ennek az istennek az idejében nem fogják meg engedni a Paks 2 építését mert annyira hiányosak a tervek !!!
Desischado
Azért én megkérdezném Brüsszelt, mert nem hiszek lézer alias fácángyilkosnak. talán csak nem annyira hülyék, hogy ebbe belemenjenek?
Cefi
Nem számoltam össze, hogy az utóbbi hetekben – amely heteket egyebek mellett egy rendőr máig megmagyarázhatatlan halála és szélsőjobbos elmebetegek garázdálkodása is beárnyékolt – hányszor dezinformálta a nagyközönséget a kormány. Most konkrétan azzal a nagypályás bűnözővel kapcsolatban, aki az Orbán nevű szomszédságában vett vityillót, aki szabadon járhatott-kelhetett az országban, Seregélyesen seggrepacsizhatott a helybéliekkel, aki kastélyokat vásárol és a miniszterelnök családjával meg a magyar kormánnyal üzletel. Tegnap ezzel összefüggésben gyönyörű példáját láthattuk annak (12987-ik rész), hogy milyen a kollektív kreténnek nézés fideszül. Rögtön amint kínos kérdések merülnek fel a még mindig gondolkodó és kíváncsi nyilvánosság és média fejében.

Lázár János, alapjáraton mindenhez értő, emberarcúnak tűnő hidegvérű gyilkosa a jóérzésnek, Ghaith Pharaonnal, terroristákat pénzelő, világszínvonalú bűnözővel kapcsolatban volt kénytelen a kormányinfó címszó alatt felbüfögött mantra után újságírók kérdéseire válaszolni. Márpedig amikor ez az ember megszólal, akkor az arrogáns cinizmus kibassza az összes toleranciám biztosítékát.

Lázárról alapvetően lehet tudni, hogy ugyanúgy hazudik, mint Kósa meg az összes többi szellemi csillagvizsgáló, de – Kósalalával szemben, aki saját magára nézve is veszélyes – őt nem lehet összezavarni semmilyen kérdéssel, mert minden kínos és keserves helyzetből kivágja magát, ha meg úgy látja, hogy ez nem sikerül, akkor visszakérdez, vagy egyszerűen beveti csábos rókamosolyát (mármint csábos annak, akinek). Az én olvasatomban Lázár eddigi leggecibb alakítása (amiért azóta se vonta felelősségre senki) az volt, amikor a pofátlanul kérdezősködő újságíró Farkas Flórián köztörvényes által elsinkofált milliárdokról érdeklődött, Lázár meg visszaugatott, hogy azért bántják szegényt, mert cigány és ezt be kellene fejezni.
lusta
A dolgok lényege, hogy szépen letámadjuk az ellenfelet és hatalmas győzelmet jelentünk be. Politikailag győztünk, egyébiránt vesztettünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.