Kárpátaljai Magyar Házak kialakításáról döntött a kormány, mindez a Magyar Közlönyből derült ki.

A Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent határozat szerint a kormány egyetért az ukrajnai szórvány- és tömbmagyarság azon igényével, hogy Kárpátalján Magyar Házak létesüljenek a nemzeti identitás megőrzése érdekében, továbbá, hogy a kulturális alapokon nyugvó közösségformálás méltó kereteket kapjon. A Miniszterelnökséget vezető miniszternek jövő év végéig kell végrehajtania a Magyar Házak kárpátaljai kialakításáról szóló programot, melyre a jövő évi költségvetésben 3,5 milliárd forintot biztosítanak.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyarbakancs
"Magyar Házakat építtet a kormány 3,5 milliárdból Kárpátalján."
Azt a jó @urva anyátok @icsáját.
Nincs itt rászoruló mocsadék Fidesz?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
Most kéne az egész országnak stornózni az adóbefizetéseket és kérni a határon túli magyarságot, hogy fizessék ők a mi adóinkat, egészségügyet, oktatást...
Szókrakész
Kubaszov jó egy qrmányunk van.

A pénz nagy részét ellopják, a maradékot meg külföldre elajándékozzák, hogy még véletlen se fejlődhessünk!!!
karma1
@Szókrakész: Az otleted kivalo m, valoban most kene "polgari engedetlensegkent" nem fizetni adot, hadd lassa meg egyszer vegre a csuti focibuzi is, hogy a nepbol el, de az a baj, hogy a rengeteg kozalkalmazottol automatikusan vonjak le az adokat, ok nem is szolhatnak bele.

Maradnanak a vallalkozok, szellemi szabadfoglalkozasuak.
Elgondoltam, tenyleg , mi lenne, ha meg a meglevo vallalkozok es szellemiek egyszerre nem fizetnenek adot - a NAV-nak nem lenne annyi embere, hogy minden egyes ugyet egyedileg kezeljen, egy altalanos bunti viszont annyira igazsagtalan lenne, hogy akkor meg azert lazadozhatnanak a nepek...
Erdemes lenne legalabb egyszer kiprobalni, amit mondasz...:o))))
Szókrakész
@karma1: Csak 1 hétre kéne leállni.

Ami undorító, hogy letelepedési kötvényeket adtak x,y emberkéknek, hogy legyen pénze az államnak a fejlesztésekre, a gazdaság életben tartására, üzemeltetésére.
A bevétel egy részét eloffshorozzák, a kötvényeket terhelő kamatokat pedig nekünk kell majd visszafizetni, míg az ebből befolyó pénzt meg szétosztogatják egymás közt és a határon túlra.
Ahelyett, hogy országon belüli felhasználásra kerülne, ha már mi fizetjük vissza.
karma1
@Szókrakész: Amiota mi ketten kuzdunk egymassal, azota ezt mondogatom... Latom, Te is latod mar, hogy mi folyik otthobn...Es az a legnagyobb vicc az egeszben, hogy ebbol csak egy minimalis resz megy az allamkasszaba, az osszes tobbi befolyo osszeg rogantgonyo es a bandajanak a kulfoldi szamlait gyarapitja.
Nehogy elhidd, hogy ezekhez az emberekhez az 5 ev leteltevel majd becsonget a penzespostas, es azt mondja neki, hogy "csokolom, meghoztam a 300 ezer eurojat, meg annak a kamatat, meg + a hozamot, de tessek gyorsan csomagolni, mert el kell hagynia Magyarorszagot"
Megnyugtatlak, nem igy fog zajlani, mert akinek egyszer egy ilyen szabad utzast biztosiro nemzetkozi dokumentumot kiadnak, azt csak akkor vonjak vissza, ha buncselekmenyt kovetsz el, es meg is talalnak persze. De meg akkor sem kell menned, mert jo lassu az ugyintezes, es nem biztos , hogy menned kell.
Tehat a kulfoldi rohog a markaba, 5 ev mulva pedig, ha a magyar allam nem tudja egyosszegben visszafizetni a szerzodeskor kialkudott alaposszeget + jarulekokat, akkor bizony az az ugyintezo jobb, ha szedi a satorfajat, es a Holdra koltozik, mert ezek nem szaroznak, ahol megtalaljak, ott vagjak el a torkat.
Hogy tudd, egyaltalan nem orulok, hogy roganek ezt megtehetik, foleg o, aki allandoan a zavaros kozepen uldogel, es akinek a miniszteriumara ( es igy az o miniszteri szemelyere) sincs egyaltalan szukseg.
Foleg annak nem orulok, hogy Nektek kell megfizetni ennek a mocskos szemetnek az osszes fouri allurjet, a helikopterezestol kezdve az osszes mutyizasat.
Szókrakész
@karma1: "Amiota mi ketten kuzdunk egymassal, azota ezt mondogatom... Latom, Te is latod mar, hogy mi folyik otthobn..."

Én mindig is láttam. A baloldalt csak azért ekézem, hogy ne feledjék milyen csalásokat, sikkasztásokat, bűncselekményeket követtek el ők is.
Még ha nem is ilyen dimenziókban, de ugyanúgy egy tetves tolvaj, élősködő lehúzós, parazita bagázs.
Az elfogult, kettősmércés agymosott híveik meg még tapsikolnak is nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.