A Jobbik elnöke a 2018-as országgyűlési választásig 18 vállalást tesz, az első ilyen a betelepítés minden formájának elutasítása.

Vona Gábor pénteki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: vállalásai pártja győzelme esetén a kormányzás pilléreit adják. "Két nagyobb feladattal kelek és fekszem" – mondta, kifejtve: ezek egyike a kormányváltás mikéntje, a másik pedig az, hogyan lehet hidakat építeni a szétszabdalt társadalomban.

A 2018-as választás tétjeként hivatkozott arra, hogy folytatódik-e "az orbánizmus" vagy véget ér, azaz – mint mondta – vagy a Fidesz, vagy a Jobbik. Értékelése szerint pártja maradt a remény a változásra.

Az ellenzéki pártvezető kitért arra: az elmúlt hónapokban megismert politikai stílus, vitakultúra alapján semmi jóra nem lehet számítani.

Vona Gábor első vállalásaként egy "se szegény migráns, se gazdag migráns" feliratot helyezett el egy táblán, amit azzal magyarázott, hogy minden erejével meg kívánja védeni az országot a betelepítéstől. Kormányra kerülésük esetén nem fogják engedni a "szociális és kulturális szövetek felszaggatását" – jelentette ki.

A pártelnök arról is beszámolt, hogy vállalásait minden hónap 18. napján ismerteti, majd "álruhás országjáráson" kívánja megismerni a megnevezett területet.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A képből kiindulva vidékre ment marhát látni, pedig elég lett volna, ha a parlament plenáris ülésére bemegy.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@Veleda: A szociális hálóra gondolt, csak cukisan akarta mondani.
Veleda
@Szókrakész: Ja? akkor jól van, csak így elsőre...
Szókrakész
Azért 18 és azért havonta, hogy mindig téged kelljen figyelni, hogyx mikor coming outolsz?

És ha belexarik a nép, akkor 16-17 kimondatlan vállalásod lesz?!

Vona!!!
Ez nem tv sorozat, Haverok közt, vagy Jóban, Jobbikban, rosszban,. hogy a nép várja a következő részt!!!
Cefi
Majd jól lebukik az orra miatt. Mint Mátyás az igazságos.
Jozefina
Nem csípem egyáltalán a jobbikot, mint pártot, de vannak ötleteik!!! Be is fog nekik jönni, míg a sok ellenzéki párt egymást marja csak!!!
namihami
Kár volt úgy cimezni a cikket, hogy ""álruhás"", mert most itt állok a kétségeimmel, hogy a mellé csatolt képen melyik a Vona? A guggoló vagy a barna-fehér foltos? Vagy mindegy?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.